Løsninger til Mobil

Personlig Søgeplan
Personlig søgeplan er et tillæg til dit mobilabonnement og forudsætter, at din virksomhed er oprettet med en lokalnummerplan.
Vi anbefaler, at du ikke har fastnettelefoner som medlemmer i personlig søgeplan. Hvis du alligevel ønsker det, skal de enten være tilknyttet Direkte linje eller have Automatisk forvalg.
Viderestillinger på fastnettelefonerne må i så fald ikke være aktiverede.

Når du slukker mobilen, vil den personlige søgeplan stadig virke - som defineret af åbningstiden.

Aktiv og passiv
Som medlem af Personlig Søgeplan kan du være enten aktiv eller passiv - det regulerer du selv efter behov. Du kan have op til to medlemmer på din personlige søgeplan.

Ejer af Personlig søgeplan
Når du som ejer af en Personlige Søgeplan melder dig passiv og efterfølgende slukker mobilen, skal du huske at melde dig aktiv igen, når du tænder din mobiltelefon. Som administrator kan du melde medlemmer aktive/passive via RenMobil Selvbetjening.

Medlemmer af Personlig søgeplan
Det er op til de enkelte medlemmer af Personlig Søgeplan at melde sig aktive/passive. Hvis der ikke er nogen aktive medlemmer til at besvare opkald, når ejeren er optaget, bliver opkaldene sat i kø.
Det sidste medlem af en søgeplan, som vælger at melde sig passiv vil modtage en SMS varsling med følgende tekst: "Advarsel: Der er nu ingen aktive medlemmer på Søgeplan <Hovednummer> Mvh. Telenor".

Hjalp denne side dig?

Tak, fordi du giver os besked om det.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os hvorfor, artiklen ikke hjalp dig.

Tak for din feedback.