Internet til erhverv

Den gode forbindelse er vores livsnerve. Det gælder uanset, om det er arbejdspladsen, hjemmekontoret eller de enheder, som er forbundet til virksomheden.

Den gode forbindelse er vores livsnerve. Det gælder uanset, om det er arbejdspladsen, hjemmekontoret eller de enheder, som er forbundet til virksomheden.

Kan du få lynhurtigt internet til erhverv? Tjek din adresse her

Telenor Erhverv har 30 års erfaring med netværksløsninger. Det bærer vores ekspertise og service præg af.

Løsninger til alle typer virksomheder

Fremtidssikker 5G-teknologi og Fiber

Rådgivning og sparring fra A til Z

+ 30 års erfaring med netværksdrift

Find din internetløsning hos Telenor

Skal du have bredbånd til din dankortmaskine, have 1.000 medarbejdere til at kunne arbejde hjemmefra, eller har du brug for godt internet, når du er på farten? Vi står klar til at hjælpe dig uanset ønske og behov. Læs mere om dine muligheder og klæd din virksomhed på til fremtiden eller ring til vores salgsafdeling for yderligere rådgivning på:

 

72 128 890 

Vælg en internetløsning, der passer til din virksomhed

Vælg en internetløsning, der passer til din virksomhed

 

Der kan hurtigt opstå en masse spørgsmål i forbindelse med valg af internetløsning til virksomheden. Hvor hurtig en forbindelse har vi brug for? Hvor meget data har vi brug for, hvis det skal være mobilt bredbånd? Skal det overhovedet være mobilt bredbånd? Måske er COAX eller fiber bedre?

 

Vi guider dig til at vælge den rigtige internetforbindelse med eksempler på hvad, der kan lade sig gøre med forskellige hastigheder og datamængder.

Kan I spare penge på medarbejderbredbånd?

Når I vælger medarbejderbredbånd til jeres hjemmearbejdspladser fra Telenor Erhverv, vælger I også en landsdækkende løsning. Det betyder, at I kan samle alle jeres bredbåndsforbindelser i én samlet aftale - og det har både sine administrative og økonomiske fordele. Find ud af, hvor meget I kan spare ved at outsource til Telenor Erhverv ved at prøve vores bredbåndsberegner.

Den bedst egnede løsning

Du vil altid blive rådgivet til den bedst mulige forbindelse. Fælles for vores løsninger er enkelheden, stabiliteten og sikkerheden. Uanset skala.

Hold hackerne ude med SafeZone

Sikkerhed spiller en stadig større rolle i takt med, at vi bliver mere digitaliseret. Derfor har Telenor Erhverv lanceret SafeZone, som holder hackerne ude, hvis du/en medarbejder får trykket på et uheldigt link, mens I er på det mobile netværk.

Andre netværksløsninger

Udover almene forbindelser tilbyder Telenor Erhverv også totalløsninger til virksomheder med andre netværkskrav.

Internet Connect

En permanent forbindelse til virksomheden, hvor båndbredde og tilgængelighed kan tilpasses efter behov

Privat Netværk

Ved hjælp af moderne 5G-teknologi får virksomheden deres eget dedikerede netværk, som let kan skaleres efter behov

Internet of Things

Telenor Erhverv sikrer, at jeres enheder kommer sikkert på nettet via vores landsdækkende IoT-netværk

Har du spørgsmål?

Brænder du inde med spørgsmål omkring dit internet? På linket nedenfor har vi samlet svarene på de mest stillede spørgsmål. Det kan være alt lige fra opsætning af din router til test af forbindelsens hastighed.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald