Internet Connect

Med Internet Connect får jeres virksomhed en permanent forbindelse, hvor båndbredde og tilgængelighed kan tilpasses jeres behov. Hvis I har egen firewall, får i også mulighed for at etablere både lokale globale internet breakouts.

Med Internet Connect får jeres virksomhed en permanent forbindelse, hvor båndbredde og tilgængelighed kan tilpasses jeres behov. Hvis I har egen firewall, får i også mulighed for at etablere både lokale globale internet breakouts.

Maksimal udnyttelse

Dynamisk allokering af båndbredde sikrer maksimal udnyttelse i hele Norden

Høj driftssikkerhed

DDoS Protection og proaktiv overvågning til forretningskritiske løsninger

Dynamiske forbindelser

Leveres med én public IP-adresse, som kan udvides efter behov

Ofte stillede spørgsmål om Internet Connect

Den bedste type virksomhedsnetværk er den, der er pålidelig, sikker og tager højde for din virksomheds behov. 

Hos Telenor Erhverv tilbyder vi en skræddersyet internetløsning, der gør brug af MPLS (Multi Protocol Label Switching). Vi kalder løsningen for Internet Connect, og det forbinder jeres afdelinger og kontorer på tværs af Norden.

Netværket bliver leveret med én offentlig IP-adresse, som kan udvides efter behov. Imens sørger MPLS for høj ydeevne, prioritering af trafik og sikker dataoverførsel. En dynamisk allokering af båndbredde sikrer maksimal udnyttelse i hele Norden. På den måde får du et robust og sikker virksomhedsnetværk, der opfylder jeres behov.

En stærk firewall, som altid har den seneste opdatering, er et minimum hvis du ønsker at beskytte din virksomheds interne systemer og brugere. Desuden bør alle medarbejdere bruge stærke adgangskoder og tofaktorgodkendelse for at beskytte systemer og data. Software og operativsystemer med de seneste sikkerhedsrettelser er også afgørende.

Ønsker du endnu bedre beskyttelse af medarbejdertelefoner og data? Så tilbyder vi også forskellige løsninger indenfor sikkerhed til mobile enheder samt på netværket.

Et samlet virksomhedsnetværk har mange fordele, herunder effektivitet og fleksibilitet. 

Vælger du Internet Connect fra Telenor Erhverv, bliver data, internet og tale forbundet efter behov. Ved at udnytte dynamisk allokering af båndbredde kan I maksimere jeres netværkskapacitet på tværs af hele Norden. Denne internetløsning giver jer også fleksible forbindelser og mulighed for udvidelse af offentlige IP-adresser efter behov. 

Vores virksomhedsnetværk er en del af vores totalløsning, ConnectMore, der tilpasser data, internet og tale til jeres unikke behov. 

Internet Connect fra Telenor er fleksibel, da vi skræddersyer internetløsningen efter din virksomheds behov. Tilpas eller skalér alt efter, hvad virksomheden har brug for.

Desuden bestemmer du selv, om du vil kombinere Internet Connect med ConnectMore, der forener jeres virksomheds netværk og kommunikation. Internetløsningen kan nemlig også implementeres alene eller med andre ConnectMore-produkter. Du har altså mulighed for at få endnu mere skræddersyet internetløsning.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder? Bliv rådgivet og hjulpet af vores eksperter. Sammen med dig finder vi frem til den rigtige løsning.