Nem og tilgængelig kommunikation. Til alle. For alle.

Kort om Telenor

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Vi gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Og så tilbyder vi en række andre indholdstjenester og services.

Vi har i Telenor en dynamisk og fleksibel tilgang til vores forretning. Vi forholder os altid til markedets udvikling og nye teknologier. Og det er bl.a. årsagen til, at Telenor i dag består af en sammenlægning af et mobiltelefoniselskab (Sonofon) og en internetleverandør (Cybercity). I dag giver det ikke længere mening at sælge tingene hver for sig. Teknologierne lapper over hinanden, og vi ved, at mange kunder vil kunne kommunikere hvor som helst og når som helst uden at spekulere på de bagvedliggende teknologier.

Vores mission er derfor i dag at give kunden en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Presse

Pas godt på din mobil i ferien

03-07-2015 08:42

Hav altid PIN-kodelås på din telefon, skriv IMEI-nummeret ned og reager så hurtigt, du kan, hvis uheldet er ude. Telenor har udarbejdet en række gode råd, hvis du vil undgå at få stjålet og misbrugt telefonen i ferien og på sommerens mange musikfestivaler.

Læs mere

TeliaSonera og Telenor offentliggør de første medlemmer af det fælles selskabs topledelse

01-07-2015 05:04

I dag offentliggør Telenor og TeliaSonera, at Hilde Tonne fra Telenor-koncernens topledelse er blevet udnævnt til administrerende direktør for det fremtidige joint venture i Danmark. Telia Danmarks administrerende direktør Søren Abildgaard og finansdirektør Dennis Kilian udnævnes til henholdsvis viceadministrerende direktør og finansdirektør. Alle tre vil være til stede på et pressemøde i dag kl. 11:30 i København.

Læs mere

Vilde Vulkaner er klar til børn og mobiltelefoner

29-06-2015 08:39

Der forventes et kraftigt pres på mobilnettet, når 10.000 børn og unge fra på tirsdag samles til Vilde Vulkaner-festival i Vordingborg. Luften vil svirre med Snapchats og opdateringer på Facebook og Instagram - og måske et enkelt opkald fra mor eller far. Telenor stiller en ekstra mobilmast op ved festivalområdet for at sikre mobildækningen.

Læs mere

Roskildes mobilmaster er klar til årets største smartphonefestival

26-06-2015 09:39

Der forventes et enormt pres på mobilnettet, når Danmarks største festival med over 80.000 gæster skruer op for musikken. Telenor stiller fire ekstra mobilmaster op på området, så abonnenter har mobildækning døgnet rundt til tale, SMS’er og uploads på de sociale medier. Mobiltrafikken forventes at slå alle rekorder i år.

Læs mere