Nem og tilgængelig kommunikation. Til alle. For alle.

Kort om Telenor

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Vi gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Og så tilbyder vi en række andre indholdstjenester og services.

Vi har i Telenor en dynamisk og fleksibel tilgang til vores forretning. Vi forholder os altid til markedets udvikling og nye teknologier. Og det er bl.a. årsagen til, at Telenor i dag består af en sammenlægning af et mobiltelefoniselskab (Sonofon) og en internetleverandør (Cybercity). I dag giver det ikke længere mening at sælge tingene hver for sig. Teknologierne lapper over hinanden, og vi ved, at mange kunder vil kunne kommunikere hvor som helst og når som helst uden at spekulere på de bagvedliggende teknologier.

Vores mission er derfor i dag at give kunden en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Presse

Nu er Telenors 4G-net samtaleklar

30-11-2015

4G-nettet har indtil i dag udelukkende været brugt til mobilt internet, men efter grundige tekniske tests åbner Telenor - som første teleselskab i Danmark - i dag for, at 4G-nettet også kan bruges til samtaler. Aalborg kommune har hjulpet med at teste den nye teknologi, der er en vigtig byggesten på vej mod bedre indendørs mobildækning.

Læs mere

Jesper Hansen udnævnes til administrerende direktør i Telenor Danmark

19-11-2015

Telenor Danmark udnævner i dag Jesper Hansen som adm. direktør. Jesper Hansen har været en del af Telenor Danmarks topledelse de seneste 15 år og har været fungerende administrerende direktør siden juni 2015. Som administrerende direktør i Telenor Danmark vil Jesper Hansen indgå i Telenors koncernledelse.

Læs mere

Shanes julekalender 2015 samler familien om saks, limpistol og iPads

19-11-2015

Tablets er en del af de fleste børns hverdag, og med dette års julekalender fra børneværten Shane og Telenor, har du mulighed for at forbinde det bedste fra de to verdener, som børn er glade for: den digitale og den med mor, far og duften af glimmer og gran. Bag lågen på telenor.dk/jul får du hver søndag i advent en videoopgave fra Shane, som du kan løse ved at klippe og klistre sammen med dine børn. Julekalenderen udkommer også i en fysisk udgave, som du kan hente gratis i Telenors butikker.

Læs mere

Telenor opgraderer igen sit mobilanlæg i Boxen

05-11-2015

Telenor foretag i fredags yderligere en opgradering af sit avancerede indendørs mobilnetværk i Jyske Bank Boxen, så det nu kan håndtere endnu flere upload af billeder under de store begivenheder. For nylig sendte Boxens tilskuere mobildata svarende til 30.000 billeder gennem Telenors mobilanlæg, da Take That gave koncert.

Læs mere

Kontakt Telenor

Hvis du har brug for hjælp, kan du døgnet rundt ringe til Kundeservice på 72 100 100. Du er også velkommen til kontakte Telenor på mailadressen kundeservice@telenor.dk

Se også:

Pressekontakt
Har du en klage eller et forbedringsforslag?
Mød ledelsen
Kundeservice