Nem og tilgængelig kommunikation. Til alle. For alle.

Kort om Telenor

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Vi gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Og så tilbyder vi en række andre indholdstjenester og services.

Vi har i Telenor en dynamisk og fleksibel tilgang til vores forretning. Vi forholder os altid til markedets udvikling og nye teknologier. Og det er bl.a. årsagen til, at Telenor i dag består af en sammenlægning af et mobiltelefoniselskab (Sonofon) og en internetleverandør (Cybercity). I dag giver det ikke længere mening at sælge tingene hver for sig. Teknologierne lapper over hinanden, og vi ved, at mange kunder vil kunne kommunikere hvor som helst og når som helst uden at spekulere på de bagvedliggende teknologier.

Vores mission er derfor i dag at give kunden en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Presse

Telenor gør Boxen mobilklar til Madonna og Take That

27-07-2015 05:00

Telenor har bygget et helt nyt anlæg i Jyske Bank Boxen for at få kapacitet nok til de tusindvis af smartphones, som tilskuerne bringer med ind i Boxen til kommende store events som Madonna, Take That og VM i kvindehåndbold.

Læs mere

Skanderborg Festival er klar til mobilbrag i Bøgeskoven

22-07-2015 05:00

Mobilnettet kommer under kraftigt pres under årets Smukfest i Skanderborg, og derfor stiller Telenor med hele seks transportable mobilmaster – det er flere end til Roskilde Festival, og det skyldes, at Bøgeskovens mange træer udgør en særlig udfordring for mobilsignalet. Se her, hvor masterne er placeret.

Læs mere

DanaCup er klar til mobilinvasion fra 48 fodboldnationer

14-07-2015 09:50

Når DanaCups 20.000 fodboldglade unge og 10.000 pårørende fra hele verden indtager Hjørring fra 20. til 25. juli, vil deres mobiltelefoner få ekstra travlt med at ringe og ikke mindst dele billeder med venner og bekendte. Telenor opstiller sin største transportable mobilmast i området for at sikre, at deltageres og gæsters opkald, SMS’er og uploads på de sociale medier går igennem.

Læs mere

Telenor og Ericsson sammen om gratis wifi til kæmpebegivenhed i Aalborg

08-07-2015 04:30

Telenor og Ericsson samarbejder om at levere hurtigt og gratis trådløst internet ved The Tall Ships Races, der samler op imod en million gæster i Aalborg 1. til 4. august. Erfaringerne fra denne storskalatest skal bruges til at designe fremtidens løsninger til både indendørs taledækning samt til dækning og kapacitet til store events, hvor mobilnetværk og wifi går hånd i hånd. Ericsson og Telenor opsætter ca. 120 udendørs access points samt et antal WLAN-controllere omkring havneområdet. Telenor-abonnenter får automatisk adgang til den trådløse forbindelse, imens alle andre får adgang med en adgangskode på Tall Ships Races’ hjemmeside.

Læs mere

Kontakt Telenor

Hvis du har brug for hjælp, kan du døgnet rundt ringe til Kundeservice på 72 100 100. Du er også velkommen til kontakte Telenor på mailadressen kundeservice@telenor.dk

Se også:

Pressekontakt
Har du en klage eller et forbedringsforslag?
Mød ledelsen
Kundeservice