Derfor kontakter vi dig

Vi kontakter dig kun, hvis vi har fået lov.

Vi kontakter dig kun, hvis vi har fået lov.

Opkald fra Telenor

Opkald fra Telenor

Telefonopkald er en god måde at skabe kontakt med kunderne og give forståelse for, hvad vi kan tilbyde, da mange forbrugere synes, de forskellige produkter på telemarkedet er komplicerede.

 

Vi kontakter kun forbrugere, som aktivt har afgivet samtykke til at blive kontaktet af Telenor enten via kontaktformularer, Telenor-konkurrencer eller en konkurrence fra tredjepart, hvor der i konkurrencevilkårene står specifikt, at der afgives kontaktsamtykke til Telenor sammen med andre virksomheder.

Glade kunder

Glade kunder

Hos Telenor samler vi på glade kunder, som værdsætter den service, vi kan tilbyde, og de fleste som vi taler med, sætter pris på den rådgivning, vi kan give i telefonen, uanset om de er eller bliver kunder hos os.

 

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre det her. Udfyld formularen og klik på send – så sørger vi for, at du ikke længere bliver ringet op af Telenor. Bemærk, at der kan være en behandlingstid på op til én arbejdsdag.

Hvad er Robinsonlisten?

Robinsonlisten findes på borger.dk og har blandt andet til formål at beskytte forbrugerne mod uanmodede telefoniske henvendelser fra de virksomheder, som har lov til at foretage disse uden et samtykke. Det kan fx være forsikringer og abonnementer på redningstjenester. Disse virksomheder må altså ikke kontakte dig, hvis du er registret på denne.

Telenor er ikke blandt disse virksomheder, og vi kontakter kun forbrugere, der har givet deres samtykke til at blive kontaktet via kontaktformularer, Telenor-konkurrencer eller en konkurrence fra tredjepart.

Tilbagekald samtykke