Netværkssikkerhed

En høj netværkssikkerhed er alfa omega for alle typer virksomheder, der er afhængige af en pålidelig forbindelse. Vi hjælper jer i mål med et sikkert netværk, der sikrer jeres drift og giver jer tryghed. Så kan I fokusere på kerneforretningen.

En høj netværkssikkerhed er alfa omega for alle typer virksomheder, der er afhængige af en pålidelig forbindelse. Vi hjælper jer i mål med et sikkert netværk, der sikrer jeres drift og giver jer tryghed. Så kan I fokusere på kerneforretningen.

Sikkerhedsrådgivning

Sikkerhedsrådgivning

Hos Telenor forstår vi, at det er samfundskritisk infrastruktur, vi har med at gøre. Derfor støtter vi vores kunder i at tage deres netværkssikkerhed alvorligt.

Hos Telenor får du en driftssikker og stabil internetforbindelse med høj oppetid. Vi overvåger vores netværk 24 timer i døgnet, alle dage, hele året rundt.

 

Vores specialister står altid klar med rådgivning om højere cybersikkerhed. Og vi hjælper gerne med alt fra skræddersyede løsninger, implementering og drift.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

FAQ om netværkssikkerhed

Netværkssikkerhed dækker over løsninger, der beskytter en virksomheds eller organisations computersystemer og mobile enheder mod eksempelvis hacking, vira og DDoS-angreb. Hvis I hr netværkssikkerheden på plads, kan I undgå store økonomiske tab, og at data samt personlige oplysninger bliver misbrugt eller lækket.

Der findes mange former for netværkssikkerhed.Telenor Erhverv tilbyder fx DDoS-beskyttelse, private netværk og sikring af mobile enheder.

Behovet for netværkssikkerhed til erhverv er større end nogensinde før. Langt de fleste virksomheder er online hver dag, og det giver større risiko for, at hackere kan få adgang til 

data og personlige oplysninger. Hvad enten virksomhederne bruger nettet til pengeoverførsler, webshop, email eller lignende. Netværkssikkerhed er derfor vigtigt, hvis du vil beskytte din data.

Samtidig bliver de IT-kriminelle stadig dygtigere til at udnytte de sårbarheder, der kommer med digitaliseringen.

En del af løsningen kan være et sikkert WAN-netværk, der både er stabilt og hurtigt. Det tilbyder vi hos Telenor Erhverv, så I kan arbejde trygt og effektivt. Samtidig kan vi overvåge vi jeres firewall i alle døgnets timer og hele året. Er der fejl og alarmer, får I hurtigt besked om det. Fordelen er, at I og medarbejderne får mere tid til kerneopgaver, mens vi tager os af sikkerheden.

Cybersikkerhed er en måde at beskytte din virksomhed mod forskellige former for angreb og trusler – hvad enten det drejer sig om en sårbarhed i designet, implementeringen eller driften. Dermed kan I bedre forebygge, at kriminelle får adgang til medarbejdernes enheder eller netværket. 

Høj cybersikkerhed er ikke en garanti for, at cyberkriminelle ikke kommer igennem jeres it-forsvar. Selv forsvarsministeriets Pentagon i USA kan blive hacket. I kan dog gøre det sværere for de ondsindede personer at komme igennem - dermed vil de måske vælge at targetere andre virksomheder frem for jeres. 

Sørg for eksempel for at have en sikret netværksforbindelse og overvågning hele døgnet. Det er også vigtigt, at medarbejderne har gode vaner med at sikre en god cybersikkerhed. Der kan nemlig opstå sikkerhedsbrud, hvis de for eksempel genbruger dårlige adgangskoder eller sender følsomme oplysninger til forkerte personer, som bliver udsat for phishing.

Med et sikkert netværk, løbende overvågning og en grundlæggende forståelse for it- og cybersikkerhed har jeres virksomhed et stærkt forsvar.

En hacker kan angribe netværket på forskellige måder. 

Nogle af de mest kendte metoder er phishing og wangiri, hvor hackeren lokker medarbejderen til at udlevere personlige oplysninger og passwords. Det kan være gennem eksempelvis falske e-mails, popup-meddelelser med virustrusler og opkald.

Et DDoS-angreb er også populært blandt hackere, hvor de forstyrrer den normale trafik til en webserver, tjeneste eller et netværk. Konsekvensen er, at netværket bliver overbelastet og hjemmesiden eller tjenesten går ned. Det betyder, at din virksomhed oplever nedetid, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser.

Hos Telenor Erhverv ved vi, at høj cybersikkerhed er et must, da samfundet er mere sårbare overfor potentielle hackerangreb. Derfor hjælper vi gerne dig og din virksomhed med alt fra skræddersyede løsninger, implementering, rådgivning og drift.