SafeZone

En phishingmail. En medarbejder. Et link. Mere skal der ikke til. SafeZone er et aktivt DNS-filter på mobilnetværket, der blokerer 35 millioner hjemmesider, der klassificeres som mistænkelige eller ondsindede. SafeZone er baseret på Cisco Umbrella, der er integreret med Cisco Talos, værende markedets førende organisation bestående af eksperter inden for IT-sikkerhed. 

En phishingmail. En medarbejder. Et link. Mere skal der ikke til. SafeZone er et aktivt DNS-filter på mobilnetværket, der blokerer 35 millioner hjemmesider, der klassificeres som mistænkelige eller ondsindede. SafeZone er baseret på Cisco Umbrella, der er integreret med Cisco Talos, værende markedets førende organisation bestående af eksperter inden for IT-sikkerhed. 

Bliv ringet op om SafeZone
 Et sikkerhedsnet til medarbejderne

Et sikkerhedsnet til medarbejderne

52% af alle cyberangreb starter med, at en medarbejder klikker på et link, der giver hackeren adgang til virksomhedens netværk. Her kan hackerne ligge i dvale, indtil de har udtænkt, hvordan de skader virksomheden mest effektivt for mest profit.

SafeZone stopper angrebet, før de IT-kriminelle får adgang til jeres systemer. SafeZone er samtidig et enkelt og effektivt supplement til eksisterende sikkerhedssoftware, som fx firewall eller antivirus.

Et værn mod phishing, malware og ransomware

SafeZone tilføjer et ekstra sikkerhedslag for medarbejderne, når de bruger mobile enheder til at udføre deres arbejdsopgaver.

 

Jeres virksomhed får et præventivt værktøj til alle medarbejdere, der gør jer mindre sårbare og I er beskyttet mod malware-anmodninger, ransomware samt phishing. SafeZone forhindrer desuden, at IT-kriminelle kan overtage styringen af jeres enheder.

Systemer og adfærd

SafeZone fungerer godt i samspil med e-learning, hvor medarbejderne uddannes til at gennemskue fx phishingmails og andre trends inden for cyberkriminalitet. Awareness bør dog aldrig stå alene, og vi har behov for et sikkerhedsnet, der kan gribe medarbejderen, når der trykkes på et skadeligt link. Det hjælper SafeZone med.

Fordele med SafeZone

Beskytter virksomheden mod phishing, malware og ransomware.
Forhindrer enheder i at blive misbrugt til mining af kryptovaluta eller som botnet til DDoS-angreb.
24/7-beskyttelse, hver dag hele året, der blokerer medarbejderen for hjemmesider med skadeligt indhold.
Kræver ingen installation, opdatering og vedligeholdelse

SafeZone på 2 minutter

Se hvordan SafeZone fungerer og forhindrer cyberangreb før de rammer jeres netværk.

Er du i tvivl om SafeZone er aktiveret? 

 

Ofte stillede spørgsmål om SafeZone

Erhvervskunder hos Telenor kan købe SafeZone som tillægsprodukt til virksomhedens mobil og mobilt bredsbåndsabonnementer.

Du skal ikke gøre noget for at aktivere SafeZone.

 

Hvis du er midt i en samtale i samme sekund som SafeZone aktiveres kan du opleve at kaldet afbrudt.

 

Test om SafeZone er slået til her: https://safezone-check.telenor.dk/

 

SafeZone virker ikke på WiFi, hvis du er har ændret DNS-indstillinger eller bruger VPN. Du kan ændre indstillinger for WiFi, DNS og VPN via indstillinger på din mobil/tablet.

Nej, SafeZone fungerer ikke, når du er på WiFi. Kun når du surfer på Telenors mobilnetværk.

SafeZone fungerer i udlandet, så længe du er på mobilnetværket. Det virker ikke, hvis du opretter forbindelse til et lokalt WiFi på hotellet eller andre steder.

SafeZone påvirker ikke hastigheden, når man surfer på nettet.

SafeZone er et enkelt og effektivt supplement til jeres nuværende sikkerhedsforanstaltninger som firewall, antivirus og DDoS-beskyttelse.

Administrator kan slå SafeZone fra i OnescreenBusiness.

Tilsvarende kundens hovedabonnement beskytter SafeZone kundens brug af data på ekstra data-simkort.

Ja, I er også beskyttet med SafeZone, hvis I anvender eSIM.

Ja, medarbejderne er beskyttet fra dag ét.

SafeZone er baseret på Cisco Umbrella. Cisco er verdens største indenfor cybersikkerhed. Tjenesten opdateres dagligt i realtid.

Hvis du har iPhone og har opgraderet til iCloud+, virker SafeZone ikke, da Privat datatrafik aktiveres og trafikken omdirigeres til en internetserver, der er drevet af Apple.