Surfkontrol Udland

Som Telenor-kunde har du automatisk Surfkontrol Udland på alle mobil- og mobilt bredbåndsabonnementer. Det betyder, at du og dine medarbejdere kan tjekke mail, sende mms og surfe på nettet i udlandet, uden frygt for, at regningen bliver alt for høj.

Bemærk, at SMART phones laver automatiske opdateringer, hvis data roaming ikke er slået fra. Det kan være e-mail eller andre apps som kører i baggrunden. Dette sker når mobilen bliver tændt og får netværks forbindelse, og automatisk opdaterer. Disse opdateringer giver et dataforbrug på det udenlandske netværk.

Sådan virker Surfkontrol Udland

 • Du kan max surfe, tjekke mail og sende mms for 360 kr. ex moms pr. måned
 • Gælder kun i udlandet
 • Når du har brugt 80% af dit dataforbrug, modtager du en sms-advisering
 • Når du rammer forbrugsloftet, dvs. 100%, bliver din dataforbindelse i udlandet midlertidigt spærret, og du adviseres via sms
 • Servicen koster ikke noget
 • Påvirker ikke dit forbrug af tale og sms
 • Som standard er grænsen 360 kr. uden moms pr. måned. Andre forbrugsgrænser kan vælges ved at kontakte kundeservice på 72 120 00.

M2M-kunder er som standard fritaget for Surfkontrol Udland. Hvis man ønsker Surfkontrol Udland på sine M2M-abonnementer, skal man kontakte kundeservice.

Ophæv den midlertidige spærring

Den midlertidige spærring af dit dataforbrug i udlandet bliver automatisk ophævet i næste fakturaperiode.

Ønsker du at bruge data i udlandet, selv om forbrugsloftet er nået, kan du lave en midlertidig fordobling af loftet på dit dataforbrug. Fordoblingen gælder resten af måneden, herefter vil dit valgte forbrugsloft igen være gældende.

Sådan fordobler du forbrugsloftet i indeværende fakturaperiode:

 • Send sms til 1221 med teksten "Surfkontrol hæv" eller "Surfkontrol haev"
 • Eller ring til kundeservice på tlf. 72 120 000. Vær opmærksom på, at vi først kan hæve loftet, når vi har modtaget en skriftlig bekræftelse fra dig.

Det koster ikke noget at fordoble forbrugsloftet. Du betaler kun for dit opkald fra udlandet, hvis du ringer til kundeservice.

Se priser på opkald fra udlandet

Sæt dine medarbejderes forbrugsloft

Er du ansvarlig for andres abonnementer, kan du vælge at knytte en ekstra sikkerhed til Surfkontrol Udland, der betyder, at det alene er dig, der kan fordoble eller ændre forbrugsloftet på Surfkontrol Udland. Kontakt kundeservice på 72 120 000 og hør hvordan. Vær opmærksom på, at hvis denne sikkerhed er slået til, kan forbrugsloftet kun ændres af dig.

Spørgsmål og svar

Ring til kundeservice på
72 120 000, hvis du vil ændre loftet på din Surfkontrol Udland. Loftet bliver først ændret, når vi har modtaget en skriftlig bekræftelse fra dig.

Du kan ændre det månedlige loft til:

 • 800 kr.
 • 1.000 kr.
 • 2.000 kr.
 • 4.000 kr.
 • 8.000 kr.
 • Ubegrænset forbrug

Alle beløb er uden moms.

Ja, Surfkontrol Udland fungerer, og du vil derfor blive spærret, når du rammer det valgte forbrugsloft. Du vil modtage en sms-advisering, når du har brugt 80% og 100% af dit dataforbrugsloft, dog kan det være, at din Tablet/iPad ikke understøtter sms. Det er derfor ikke muligt at hæve dit forbrugsloft via sms fra Tablet/iPad. Du kan i stedet øge forbrugsgrænsen ved at kontakte kundeservice.

Er Surfkontrollen på dit mobile bredbånd, vil du modtage en sms i dit sms program. Sms'en kommer automatisk frem på skærmen.

Ja, du kan gøre dette ved at kontakte kundeservice på 72 120 000.

Surfkontrol Udland virker i alle lande, undtagen Danmark, hvor du gå på nettet, tjekke mail eller sende mms via mobilen eller mobilt bredbånd. Det er de lande vi har aftaler med om brug af GPRS, 3G og 4G. Du kan se en liste med lande her:

Dækning i udlandet

Ønsker du at hæve din Surfkontrol-grænse, kan du sende en sms til 1221 med en af følgende tekster:

"Surfkontrol Hæv"
"Surfkontrol Haev"
"Surfcontrol increase"

Du kan også kontakte kundeservice

Sådan hæver du Surfkontrol Udland forbrugsgrænsen på iPad/Tablet:

 • Kontakt kundeservice på tlf. 72 120 000
 • Oplys SIM-kort nummer til kundeservice. Du kan finde SIM-kort nummeret på selve SIM-kortet eller på iPad'en ved under 'Indstillinger', 'Generelt', 'Om' og under feltet 'ICCID' (de sidste 11 cifre)
 • Surfkontrol Udlands grænsen hæves, og dataforbindelsen åbnes igen.

Med Surfkontrol Udland kan du sikre dig, forbrug af data i udlandet ikke overstiger 450 kr. pr. fakturaperiode. Det vil ikke påvirke dit forbrug for tale og sms, men du vil ikke kunne sende mms. Surfkontrol Udland virker i alle de lande hvor vi har aftaler om brug af GPRS, 3G og Turbo 3G. Du kan se en liste med lande her:

Dækning i udlandet

Du kan bestille, afmelde og få oplyst din aktuelle Data saldo i udlandet ved at henvende dig til Kundeservice på tlf. 72 100 100.

Vær opmærksom på at du kun kan få oplyst dit aktuelle dataforbrug i udlandet og ikke tale og sms. Årsagen til dette er, at al datatrafik sendes via den udenlandske operatørs net - og hjem til Danmark. Tale, sms og mms forbliver på den udenlandske operatørs netværk, og oplysninger om dette forbrug kommer først op til 30 dage senere.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.