Dækningskort

Hos Telenor leverer vi netværk i verdensklasse. På dækningskortet herunder kan du se, hvor godt vores netværk dækker, og hvor godt det klarer opgaver som streaming og download - lige der, hvor du skal bruge det. Beregningerne er teoretiske og kan afvige i virkeligheden. Husk at du kan ændre til "indendørs", når du tjekker dækningen - så kan du også se, hvordan dækningen er i din bolig.


Læs om udrulningen af 5G her.

Hos Telenor leverer vi netværk i verdensklasse.

På dækningskortet herunder kan du se, hvor godt vores netværk dækker, og hvor godt det klarer opgaver som streaming og download - lige der, hvor du skal bruge det. Beregningerne er teoretiske og kan afvige i virkeligheden. Husk at du kan ændre til "indendørs", når du tjekker dækningen - så kan du også se, hvordan dækningen er i din bolig.


Læs om udrulningen af 5G her.

Korttype

Netværkstype

Position

Gennemsigtighed

Udbygning af netværket

Vi arbejder konstant på at udbygge vores netværk, så vi kan levere den bedste mobildækning. Her på siden kan du følge med i, hvor og hvornår vi forventer, at forbedre dækningen rundt omkring i landet.De viste udbygninger er det, som vi har planlagt de næste par måneder. Der imidlertid altid en risiko for, at en udbygning kan blive forsinket eller annulleret.Dobbeltklik på cirklerne for, at se detaljer for udbygningen.

Hjalp denne side dig?

Tak, fordi du giver os besked om det.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os hvorfor, artiklen ikke hjalp dig.

Tak for din feedback.

Mobildækning: Spørgsmål og svar

Oplever du en fejl på din mobildækning, kan du fejlmelde den her.

Vi bestræber os på at kontakte dig pr. mail eller telefon inden for 24 timer på hverdage.

Bakker og træer
Hvis du står på et lavt punkt eller er omgivet af bakker eller træer, kan signalet have svært ved at nå din mobil.

Vejr og vind
Mobilsignalet bliver påvirket af årstiden. Den bedste mobilsignaldag er faktisk en frostklar vinterdag. Mens våde blade, regn og sne vil dæmpe signalet.

Bebyggelse
Er der en stor betonbygning mellem dig og nærmeste sendemast, sænker murene signalstyrken. Befinder du dig i en bygning med tykke mure, kan du også opleve dårligere signal.

Mange mennesker på ét sted
Står du midt i en stor menneskemængde, kæmper din mobil med mange andre mobiler om at fange signalet. Det kræver en del af din mobilantenne at kunne holde signalet stabilt.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.