Hastighedstest

Her på siden kan du teste din hastighed. Den maksimale hastighed på dit abonnement afhænger af din forbindelse. Følgende kan have indflydelse på resultatet af testen:

  • Programmer på din computer, der bruger internetforbindelsen
  • Hvis du har flere enheder på samme forbindelse - computere, mobiler, tablets, spillekonsoller osv.
  • Indpakningen af de data der hentes/sendes på din internetforbindelse

For at få et præcist resultat skal du derfor lukke alle programmer og sørge for, at der ikke er andre enheder på netværket. Det er en fordel, hvis din computer er direkte tilsluttet Telenors udstyr vha. det kabel, vi har sendt dig.

Klik her, hvis du ikke kan se hastighedstesten.

 

Hastighedstest: Spørgsmål og svar

Igangværende downloads

Sørg for at du ikke downloader, mens du gennemfører hastighedstesten, da det vil forringe din downloadhastighed og dermed ikke give et retvisende billede.

Streaming af musik eller video
Sørg for at du ikke streamer musik eller video, mens du gennemfører hastighedstesten. Streaming af lyd eller video kræver download af forholdsvis store datamængder, og det vil derfor forringe din downloadhastighed, når du tager testen.

Flere brugere samtidig
Sørg for at der ikke er andre enheder på netværket, men du gennemfører testen. Tjek smartphones, tablets og computere og log dem af netværket.

Der er en række faktorer, der kan påvirke resultatet. Derfor testes den teoretisk højest mulige hastighed, du vil kunne opnå på din forbindelse.

Oplever du sorte huller i din internetforbindelse, falder din hastighed pludselig eller er din reelle hastighed lavere end dit abonnement, kan du få tips til at rette langsom hastighed på dit internet.

Ja - testen måler hastigheden på både trådløse forbindelser og almindelige bredbåndsforbindelser.

Det er lækkert med trådløst internet derhjemme, men det koster desværre også lidt på hastigheden. Heldigvis kan du nemt optimere dit trådløse netværk.

Tag vores test, hvis du er i tvivl om, om du skal vælge traditionelt bredbånd eller mobilt bredbånd.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre