Brug for hjælp? Tjek Mit Telenor eller kontakt os

Hastighedstest

Din abonnementshastighed er den hastighed som er den højest mulige hastighed, du vil kunne opnå på din forbindelse. Vi angiver hastigheden på bredbånd som et interval mellem mindste og højeste hastighed, man kan forvente. Følgende kan have indflydelse på resultatet af din hastighedstest:

  • Programmer på din computer, der bruger internetforbindelsen
  • Hvis du har flere computere på samme internetforbindelse
  • Indpakningen af de data der hentes/sendes på din internetforbindelse
  • Få et mere præcist resultat

For at få et præcist resultat, skal du derfor lukke alle andre programmer på din computer og slukke eventuelle andre computere på forbindelsen. Det er en fordel, hvis din computer er direkte tilsluttet Telenors udstyr vha. det kabel, vi har sendt dig.Se hastighedstesten her.

Hastighedstest: Spørgsmål og svar

For at få det mest præcise resultat, bør du være opmærksom på følgende

Igangværende downloads
Sørg for at du ikke downloader, mens du gennemfører hastighedstesten, da det vil forringe din downloadhastighed, og dermed ikke give et retvisende billede.

Streaming af musik eller video
Sørg for at du ikke streamer musik eller video, mens du gennemfører hastighedstesten. Streaming af lyd eller video kræver download af forholdsvis store datamængder, og det vil derfor forringe din downloadhastighed, når du tager testen.

Flere brugere samtidig
Sørg for at du ikke streamer musik eller video, mens du gennemfører hastighedstesten. Streaming af lyd eller video kræver download af forholdsvis store datamængder, og det vil derfor forringe din downloadhastighed, når du tager testen.

Hastighedstesten tester den teoretisk højest mulige hastighed, du vil kunne opnå på din forbindelse, da der er en række faktorer, der kan påvirke resultatet.

Oplever du sorte huller i din internetforbindelse, falder din hastighed pludselig eller er din reelle hastighed lavere end dit abonnement, kan du få tips til at rette langsom hastighed på dit bredbånd.

Vores hastighedstest måler hastigheden på din forbindelse både på trådløse forbindelser og almindelige bredbåndsforbindelser.

Komforten ved at have trådløst internet i husstanden, koster lidt på hastigheden. Men du kan meget nemt optimere dit trådløse netværk, så det fungerer optimalt.

Du kan her læse om, hvor du optimer dit trådløse netværk.

Tag vores test, hvis du er i tvivl om, om du skal vælge Bredbånd eller Mobilt bredbånd.

Hjalp denne side dig?
Tak for hjælpen med at gøre siden bedre