Office 365

Office 365 er Microsofts nyeste Office-pakke. Office 365 er forbundet med skyen. Det betyder helt konkret, at der med Office 365 medfølger Exchange e-mail og kalender, Lync til at holde onlinemøder og dele skrivebord, OneDrive til sikker opbevaring af filer og Sharepoint til virksomhedens intranet og deling af filer.

Med Office 365 fra Telenor er alt dette inkluderet i én pakke, så du kan glemme alt om forskellige, besværlige og dyre løsninger som kræver både vedligeholdelse og store investeringer.

Find hjælp til opsætning og installation

Find hjælp til opsætning og installation af Office 365 på Microsofts supportside.

Gå til Microsofts support

Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål til installation, opsætning, ændringer, opsigelse eller lignende vedr. Office 365, kan du altid ringe til vores Office 365 Support på 7212 7788.

For at bruge et domæne med Office 365, skal du selv have domænet registreret hos DK Hostmaster. Når/hvis du har dit domæne registreret hos DK Hostmaster, kan du selv sætte Office 365 op med domænet. 
Dette gøres via Office 365 kontrolpanelet, hvor du som administrator kan påbegynde installationen af domænet. Du kan finde hjælp og vejledning til at gøre dette, når du er logget ind i kontrolpanelet og har du spørgsmål, kan du ringe til vores Office 365 support på 7212 7788. 

Du kan også på Microsofts hjemmeside se, hvordan du tilføjer dit domæne i Office 365: 
Tilføje dit domæne i Office 365

Ja, du kan godt skifte en eksisterende Office 365 løsning til Telenor. For at kunne gøre dette, skal du godkende Telenor som udbyder af licenser til din nuværende Office 365 løsning. Du kan godkende Telenor som udbyder af licenser ved at trykke på dette link. Her skal du logge ind med en Global Admin bruger fra din Office 365 løsning, læse betingelserne, sætte flueben og Acceptér. Herefter skal du sende en mail til skyen@telenor.dk med besked om følgende:

 

  • Default domæne
  • Firmanavn
  • CVR nummer
  • Kontaktperson navn
  • Kontaktperson e-mail
  • Kontaktperson telefon
  • Specifikt antal og typer af licenser du ønsker at købe hos Telenor. Du kan få hjælp og vejledning til at gøre dette, ved at du ringer til vores Office 365 support på 7212 7788.

Alle Telenors Office 365 produkter kan opsiges med et varsel på løbende måned + 30 dage.

Hjalp denne side dig?

Tak for din feedback