Office 365

Office 365 er Microsofts nyeste Office-pakke. Office 365 er forbundet med skyen. Det betyder helt konkret, at der med Office 365 medfølger Exchange e-mail og kalender, Lync til at holde onlinemøder og dele skrivebord, OneDrive til sikker opbevaring af filer og Sharepoint til virksomhedens intranet og deling af filer.

Med Office 365 fra Telenor er alt dette inkluderet i én pakke, så du kan glemme alt om forskellige, besværlige og dyre løsninger som kræver både vedligeholdelse og store investeringer.

Find hjælp til opsætning og installation

Find hjælp til opsætning og installation af Office 365 på Microsofts supportside.

Aktiver O365 licenser
Gå til Microsofts support

Spørgsmål og svar

Jeg har brug for hjælp til at opsætte Office 365 – hvad gør jeg?

Hvis du har spørgsmål til installation, opsætning, ændringer, opsigelse eller lignende vedr. Office 365, kan du altid ringe til vores Office 365 Support på 7212 7788.

Hvordan får jeg mit domæne til at virke med Office 365?

For at bruge et domæne med Office 365, skal du selv have domænet registreret hos DK Hostmaster. Når/hvis du har dit domæne registreret hos DK Hostmaster, kan du selv sætte Office 365 op med domænet. 
Dette gøres via Office 365 kontrolpanelet, hvor du som administrator kan påbegynde installationen af domænet. Du kan finde hjælp og vejledning til at gøre dette, når du er logget ind i kontrolpanelet og har du spørgsmål, kan du ringe til vores Office 365 support på 7212 7788. 

Du kan også på Microsofts hjemmeside se, hvordan du tilføjer dit domæne i Office 365: 
Tilføje dit domæne i Office 365

Hvad gør jeg hvis jeg allerede har Office 365 – kan jeg skifte det til Telenor?

Ja, du kan godt skifte en eksisterende Office 365 løsning til Telenor. For at kunne gøre dette, skal du godkende Telenor som udbyder af licenser til din nuværende Office 365 løsning. Du kan godkende Telenor som udbyder af licenser ved at trykke på dette link. Her skal du logge ind med en Global Admin bruger fra din Office 365 løsning, læse betingelserne, sætte flueben og Acceptér. Herefter skal du sende en mail til skyen@telenor.dk med besked om følgende:

 

  • Default domæne
  • Firmanavn
  • CVR nummer
  • Kontaktperson navn
  • Kontaktperson e-mail
  • Kontaktperson telefon
  • Specifikt antal og typer af licenser du ønsker at købe hos Telenor. Du kan få hjælp og vejledning til at gøre dette, ved at du ringer til vores Office 365 support på 7212 7788.
Hvad er bindingen på Office 365?

Alle Telenors Office 365 produkter kan opsiges med et varsel på løbende måned + 30 dage.

Kundeservice

Hos Telenor får du professionel rådgivning og support på dansk. Har du brug for hjælp til Office 365, så ring på 7212 7788 eller skrive til os på nedenstående formular. 

Vær opmærksom på, at du som administrator har to roller: både som ADMIN og som bruger. Du har derfor to profiler at holde styr på.

Microsoft tilbyder forskellige ADMIN’s forskellige muligheder for at lette den daglige administration. Når du anvender app’en kan du tildele licenser til kolleger ved at slå op i telefonens adressebog.

App         

Apple Appstore

Google Play

Windows Store

Web

 

Du logger ind via en browser

http://portal.office.com

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback