Brug for hjælp? Ring til os på 72 120 000

Office 365

Office 365 er Microsofts nyeste Office-pakke. Office 365 er forbundet med skyen. Det betyder helt konkret, at der med Office 365 medfølger Exchange e-mail og kalender, Lync til at holde onlinemøder og dele skrivebord, OneDrive til sikker opbevaring af filer og Sharepoint til virksomhedens intranet og deling af filer.

Med Office 365 fra Telenor er alt dette inkluderet i én pakke, så du kan glemme alt om forskellige, besværlige og dyre løsninger som kræver både vedligeholdelse og store investeringer.

Find hjælp til opsætning og installation

Find hjælp til opsætning og installation af Office 365 på Microsofts supportside.

Gå til Microsofts support

Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål til installation, opsætning, ændringer, opsigelse eller lignende vedr. Office 365, kan du altid ringe til vores Office 365 Support på 7212 7788.

For at bruge et domæne med Office 365, skal du selv have domænet registreret hos DK Hostmaster. Når/hvis du har dit domæne registreret hos DK Hostmaster, kan du selv sætte Office 365 op med domænet. 
Dette gøres via Office 365 kontrolpanelet, hvor du som administrator kan påbegynde installationen af domænet. Du kan finde hjælp og vejledning til at gøre dette, når du er logget ind i kontrolpanelet og har du spørgsmål, kan du ringe til vores Office 365 support på 7212 7788. 

Du kan også på Microsofts hjemmeside se, hvordan du tilføjer dit domæne i Office 365: 
Tilføje dit domæne i Office 365

Ja, du kan godt skifte en eksisterende Office 365 løsning til Telenor. For at gøre dette skal du selv tage en fuld backup af din nuværende installation og på ny indlæse den på den nye konto du får oprettet hos Telenor.

Alle Telenors Office 365 produkter kan opsiges med et varsel på løbende måned + 30 dage.

Nej, det ændrer ikke bindingen, at du vælger Office 365 til 0 kr. i 24 mdr. Men hvis du opsiger dit FRI+ Business abonnement inden de 24 mdr., vil du automatisk blive opkrævet standardprisen for dit Office 365 abonnement, fra den dag du opsiger dit FRI+ Business abonnement.

Når de 24 mdr. til 0 kr. er gået, bliver man automatisk opkrævet på sin faktura efterfølgende.

Når dit FRI+ Business mobilabonnement er aktivt og fungerer, modtager du i løbet af 7 dage en mail, som du skal bekræfte. Mailen indeholder også en vejledning til Office 365. Når du har bekræftet mailen, modtager du inden for nogle dage dit login.

Kundeservice

Hos Telenor får du professionel rådgivning og support på dansk. Har du brug for hjælp til Office 365, så ring på 72 120 000 eller skrive til os på nedenstående formular. 

Vær opmærksom på, at du som administrator har to roller: både som ADMIN og som bruger. Du har derfor to profiler at holde styr på.

Microsoft tilbyder forskellige ADMIN’s forskellige muligheder for at lette den daglige administration. Når du anvender app’en kan du tildele licenser til kolleger ved at slå op i telefonens adressebog.

App         

Apple Appstore

Google Play

Windows Store

Web

 

Du logger ind via en browser

http://portal.office.com

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback