Du har været i udlandet

Når du har brugt din mobil i udlandet, kan din regning være højere end normalt. Med Roam Away koster det dog ikke ekstra at ringe, sende beskeder eller bruge data i Norden og EU.  Læs mere om Roam Away her.

Sms sendt i udlandet

Når du er i udlandet koster det ikke noget at modtage sms’er. Men selvom du har fri sms, betaler du udenlandstakst for de sms’er, du sender til både danske og udenlandske numre - borset fra når du har Roam Away og befinder dig i Norden eller EU.

Vær opmærksom på at emojis/humørikoner i dine sms'er fra udlandet kan fylde rigtig mange tegn. Nogle gange kan én enkelt emoji fylde mere end én standard-sms på 160 tegn. 

Se udlandspriser for sms

Dataforbrug i udlandet

Prisen for data brugt i udlandet afhænger af, hvor i verden du befinder dig. Med Roam Away kan du bruge en del af din inkluderede datapakke i Norden og EU. På Mit Telenor kan de se, hvor meget data du har i de 37 europæiske lande. 

Se udlandspriser for data pr. MB

Mms sendt i udlandet

Mms sendt fra udlandet beregnes som dataforbrug, og prisen kan derfor variere afhængig af størrelsen på indholdet. Med Roam Away kan du i Norden og EU sende mms'er på samme vilkår som i Danmark.

Se udlandspriser for data pr. MB

Opkald foretaget og modtaget i udlandet

Uanset om du ringer op eller selv modtager et opkald, når du er i udlandet, betaler du udlandstakst. Husk at det altid er gratis at modtage opkald i Norden og EU.

Med Roam Away kan du i de 37 europæiske lande på samme vilkår som i Danmark. 

Se udlandspriser

Prøv vores nye Mit Telenor app

- det bliver ikke mere enkelt

Prøv vores nye
Mit Telenor app

- det bliver ikke mere enkelt

Hjalp denne side dig?
Tak for hjælpen med at gøre siden bedre