Du har været i udlandet

Når du har brugt din mobil i udlandet, kan din regning være højere end normalt. Med Roam Away og Roam Away+ koster det dog ikke ekstra at ringe, sende beskeder eller bruge op til 20GB data i inkluderede lande. 

Sms sendt i udlandet

Når du er i udlandet koster det ikke noget at modtage sms’er. Men selvom du har fri sms, betaler du udenlandstakst for de sms’er, du sender til både danske og udenlandske numre - borset fra når du har Roam Away og Roam Away+ lande. Læs mere om Roam Away og Roam Away+ her.


Vær opmærksom på at emojis/humørikoner i dine sms'er fra udlandet kan fylde rigtig mange tegn. Nogle gange kan én enkelt emoji fylde mere end én standard-sms på 160 tegn. 

Se udlandspriser for sms

Dataforbrug i udlandet

Prisen for data brugt i udlandet afhænger af, hvor i verden du befinder dig. Med Roam Away og Roam Away+ kan du bruge op til 20GB i de inkluderede lande. På Mit Telenor kan de se, hvor meget data du har brugt, og har tilbage i Roam Away og Roam Away+ landene.

Bemærk, at SMART phones laver automatiske opdateringer, hvis data roaming ikke er slået fra. Det kan være e-mail eller andre apps som kører i baggrunden. Dette sker når mobilen bliver tændt og får netværks forbindelse, og automatisk opdaterer. Disse opdateringer giver et dataforbrug på det udenlandske netværk.

Se udlandspriser for data pr. MB

Mms sendt i udlandet

Mms sendt fra udlandet beregnes som dataforbrug, og prisen kan derfor variere afhængig af størrelsen på indholdet. Med Roam Away og Roam Away+ kan du bruge op til 20GB i de inkluderede lande.

Se udlandspriser for data pr. MB

Opkald foretaget og modtaget i udlandet

Uanset om du ringer op eller selv modtager et opkald, når du er i udlandet, betaler du udlandstakst. Husk at det altid er gratis at modtage opkald i Roam Away og Roam Away+ lande.

Se udlandspriser

Telenor logo

Tilmeld dig automatisk betaling

Tilmeld dig automatisk betaling

I Mit Telenor kan du tilmelde dig betalingsservice. Log ind på computeren eller hent appen.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre