Tilmeld dig automatisk betaling

I Mit Telenor kan du tilmelde dig betalingsservice. Log ind på computeren eller hent appen.

Du har været i udlandet

Når du har brugt din mobil i udlandet, kan din regning være højere end normalt. Med Roam Away og Roam Away+ koster det dog ikke ekstra at ringe, sende beskeder eller bruge op til 20GB data i inkluderede lande. 

Sms sendt i udlandet

Når du er i udlandet koster det ikke noget at modtage sms’er. Men selvom du har fri sms, betaler du udenlandstakst for de sms’er, du sender til både danske og udenlandske numre - borset fra når du har Roam Away og Roam Away+ lande. Læs mere om Roam Away og Roam Away+ her.


Vær opmærksom på at emojis/humørikoner i dine sms'er fra udlandet kan fylde rigtig mange tegn. Nogle gange kan én enkelt emoji fylde mere end én standard-sms på 160 tegn. 

Se udlandspriser for sms

Dataforbrug i udlandet

Prisen for data brugt i udlandet afhænger af, hvor i verden du befinder dig. Med Roam Away og Roam Away+ kan du bruge op til 20GB i de inkluderede lande. På Mit Telenor kan de se, hvor meget data du har brugt, og har tilbage i Roam Away og Roam Away+ landene.

Bemærk, at SMART phones laver automatiske opdateringer, hvis data roaming ikke er slået fra. Det kan være e-mail eller andre apps som kører i baggrunden. Dette sker når mobilen bliver tændt og får netværks forbindelse, og automatisk opdaterer. Disse opdateringer giver et dataforbrug på det udenlandske netværk.

Se udlandspriser for data pr. MB

Mms sendt i udlandet

Mms sendt fra udlandet beregnes som dataforbrug, og prisen kan derfor variere afhængig af størrelsen på indholdet. Med Roam Away og Roam Away+ kan du bruge op til 20GB i de inkluderede lande.

Se udlandspriser for data pr. MB

Opkald foretaget og modtaget i udlandet

Uanset om du ringer op eller selv modtager et opkald, når du er i udlandet, betaler du udlandstakst. Husk at det altid er gratis at modtage opkald i Roam Away og Roam Away+ lande.

Se udlandspriser

Hjalp denne side dig?

Tak, fordi du giver os besked om det.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os hvorfor, artiklen ikke hjalp dig.

Tak for din feedback.

Spørgsmål og svar

Du har automatisk et dataloft på 450 kr. om måneden. Ændrer du ikke dit dataloft, vil prisen for data brugt i udlandet aldrig blive højere end 450 kr. om måneden. Læs mere om Forbrugskontrol i udlandet.

 

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

- Vi er klar mandag til fredag 8-20.