Køb hardware på afbetaling med PayEx

Hos Telenor kan du dele dit køb op i små bidder og betale over enten 12 eller 24 måneder.
Køber du fx en mobiltelefon på afbetaling, indgår du en afbetalingsaftale med PayEx, som pr. 19. juni 2024 er Telenors finansielle partner.

Der er ingen renter eller gebyrer forbundet med at optage et lån gennem PayEx.

Nej, det koster ikke ekstra at betale via en afbetalingsordning. Vi har indgået en aftale med PayEx, så det er rente- og gebyrfrit for dig at betale dit køb over 12 eller 24 måneders afdrag. Du betaler derfor ikke noget ekstra for dit nye hardware.

Bemærk, at det samlede minimumsbeløb er 1.200 kr., når du vælger at købe på afbetaling.

Når du vælger at betale på afdrag over 12 eller 24 måneder, udfylder du en låneansøgning hos PayEx.

Sådan foregår det, når du godkendes til en afbetalingsordning hos PayEx:

Afdragsordningen oprettes som en kreditgrænse, som hos PayEx kaldes en afbetalingskonto.

  • Kreditgrænsen rundes op til nærmeste 100,- og er blot det beløb, du godkendes til. Ex: Ønsker du at låne til en telefon til 6.999 kr., bliver kreditgrænsen derfor på 7.000 kr. Du skylder kun de 6.999 kr., som telefonen koster, og du afbetaler over 12 eller 24 måneder.
  • I takt med at du betaler af på dit køb, får du mere tilgængelig kredit til fremtidig brug. Ex: Du køber en telefon til 6.000 kr., og du afbetaler 3.000 kr. Det giver dig 3.000 kr., til rådighed, som du allerede er godkendt til at købe nye varer for.
  • Ønsker du at købe en vare, der er dyrere end den kredit, du har til rådighed, skal du godkendes til at forhøje din kreditgrænse. Ex: Du ønsker du at købe en ny telefon til 5.000 kr., og du har 3.000 kr. til rådighed. Det gør, at du kun skal godkendes til at forhøje kreditgrænsen med 2.000 kr.

Når din låneansøgning hos PayEx er godkendt, bekræfter vi din ordre og sender dit køb med posten. Du får også en ordrebekræftelse sendt til din mail.

Ønsker du at følge med i din afdragsaftale, kan du logge ind med MitID på payexone.com.

Dit månedlige afdragsbeløb kan desværre ikke ændres. Beløbet afhænger af varens pris, og om du har valgt at afdrage over 12 eller 24 måneder.

Det samlede minimumsbeløb er 1.200 kr., når du vælger at købe på afbetaling. Derfor kan det være, at du har begrænsede muligheder ved valg af det første stykke hardware, du tilføjer til din ordre. Dine muligheder vil løbende blive opdateret ved tilvalg af flere produkter.

Har du spørgsmål til din afdragsordning, skal du kontakte PayEx direkte på 88 62 40 45.

Du finder også svar på de fleste spørgsmål hos PayEx., hvor du også finder deres selvbetjeningsportal.

Du skal også kontakte PayEx, hvis du ønsker at betale dit lån helt ud.

MitID er en forudsætning for at kunne gennemføre en ansøgningsproces ved Express Bank. Det kan derfor være en god ide at have et MitID i reserve evt. på tablet eller anden telefon. Det kan du læse mere om her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til fredag 8-20.

Hjalp denne side dig?

Tak, fordi du giver os besked om det.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os hvorfor, artiklen ikke hjalp dig.

Tak for din feedback.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

- Vi er klar mandag til fredag 8-20.