Smartnummer til Apple Watch eSIM

Hos Telenor kan du koble dit Apple Watch til et eksisterende mobilnummer, så du ikke længere behøver at være i nærheden af din mobiltelefon. Vi kalder det Smartnummer. Du skal have et Apple Watch med eSIM (Cellular).

Dit Apple Watch og din iPhone deler den mængde taletid og data, du har i dit mobilabonnement.

Det koster 40 kr. pr. måned.

Har du ikke et Smartnummer, kan du bestille det via Watch-appen på din iPhone. Fra denne app kan du også vælge, hvilket Apple Watch dit Smartnummer skal kobles på. Sørg for altid at have opdateret software på din iPhone og dit Apple Watch.

Mit Telenor finder du Smartnummer under det mobilabonnement, som dit Apple Watch er koblet til. Her kan du opsige dit Smartnummer, hvis du ikke længere skal bruge det.

Spørgsmål og svar

Åbn Watch-appen på din iPhone og følg guiden til aktivering af dit Apple Watch. Her skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode til Mit Telenor for at færdiggøre aktiveringen.

Nej, men du skal have en af følgende iPhones: SE, 6, 6S, 7, 7S, 8, Xr, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max samt alle Plus-udgaver.

Apple Watch kan kun kobles sammen med iPhones og ikke med mobiltelefoner fra andre fabrikanter.

Du skal have Smartnummer for at bruge dit Apple Watch med eSIM. Smartnummer er en ekstra service til dit eksisterende mobilabonnement. Du bestiller det gennem Watch-appen på din iPhone samtidig med aktiveringen af dit Apple Watch.

Det koster 40 kr. pr. måned.

Smartnummer koster 40 kr. pr. måned.

Hvis du ikke kan vælge Smartnummer i Watch-appen, er det højst sandsynligt fordi, du ikke er registeret som ejer af dit mobilabonnement.

Hvis du ikke er registreret som ejer af dit mobilabonnement, skal du bede den juridiske ejer om at tilføje Smartnummer på dit abonnement på Mit Telenor. Den juridiske ejer skal også registrere dig som bruger af dit mobilabonnement på Mit Telenor.

Når dette er gjort, kan du aktivere dit Apple Watch med Smartnummer i Watch-appen på din iPhone.

Sørg også for altid at have opdateret software på din iPhone og dit Apple Watch.

Du kan koble op til to Apple Watches til din iPhone på samme mobilnummer.

Ja, det kan du i Watch-appen på din iPhone.

Nej, du kan kun have ét aktivt Smartnummer på dit Apple Watch ad gangen. Du kan dog fjerne og tilføje dit Apple Watch på dit mobilabonnement som beskrevet her på siden.

Du kan deaktivere Smartnummer i Watch-appen på din iPhone. Ønsker du at opsige Smartnummer, kan du gøre det på Mit Telenor.

Smartnummer er lukket for roaming i udlandet og kan derfor kun bruges i Danmark.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre