Spærring og Børnesikring

Vores spærringer er designet til at hjælpe dig med at passe på dit eget og dine børns brug af mobilen - både i Danmark, og når I rejser i udlandet.  

Mit Telenor kan du spærre dit eller dit barns abonnement for:

Desuden kan du tilmelde Børnesikring, der blokerer for køb af spil, ringetoner og billeder. Vær opmærksom på, at Børnesikring ikke gælder køb i fx App Store - men udelukkende gælder for indholdstaksterede tjenester. 

Børnesikring er gratis at tilmelde

Til- eller afmeld på Mit Telenor

Har du brug for hjælp til at til- eller afmelde en spærring, eller ønsker du andre former for spærring, kan du kontakte os.

Læs også:
Tryghed for børn og unge

Spørgsmål og svar

Begræns dine opkaldsmuligheder (Fixed Dialing Numbers)

Med Fixed Dialing Numbers (FDN) kan du begrænse dine opkaldsmuligheder, så du kun kan ringe til en række af foruddefinerede numre eller nummerserier. På den måde undgår du ubehagelige økonomiske overraskelser med fx opkald til dyre servicenumre.

De numre/nummerserier, du udvælger, bliver gemt på dit simkort. Afhængigt af dit simkort, kan du begrænse 10, 20 eller 50 forskellige numre/nummerserier.

Hvis du sætter simkortet i en anden mobil, vil FDN-begrænsningen følge med. Telefonbogen på simkortet bliver deaktiveret, så du ikke kan bruge Hurtigkald/Kvikkald, begrænsningen gælder også for sms'er.

I din mobilmanual kan du se, om din mobil understøtter FDN.

Du får adgang til FDN-listen ved hjælp af en PUK2-kode. Kontak os for at få en kode. I din telefonmanual kan du se, hvordan du aktiverer FDN-listen.

Hjalp denne side dig?
Tak for hjælpen med at gøre siden bedre