Brug for hjælp? Ring til os på 72 100 100

Ferietips: Ring og brug data i udlandet

Som kunde hos Telenor har du en række services inkluderet i din abonnement, som gør din udlandsrejse tryggere. Med Roam Away , Tryg Surf i udlandet samt Surfkontrol Udland hjælper vi med at holde din udlandsregning nede.

Roam Away i 36 lande

Brug din mobil uden bekymringer, når du rejser i et af de 36 Roam Away-lande. Du kan bruge op til 10 GB af din datapakke, ringe og sende sms'er til alle danske og lokale numre - uden at bekymre dig om ekstraregninger. Roam Away gælder for alle FRI+ kunder, som har minimum 20 GB inkluderet i deres abonnement. Tjek her, hvilke lande Roam Away dækker.

Tryg Surf i udlandet

Med Tryg Surf får du mulighed for at bruge op til 100 MB data i Norden og EU for maks.  29 kr. om dagen - sådan er det for alle Telenor-kunder. Har du brug for at surfe mere, koster den ekstra data normaltakst. Ved du inden rejsen, at du har brug for mere, kan det være en fordel, at du tilmelder dig Tryg Surf Ekstra. Så har du mulighed for at surfe op til 200 MB i Norden og EU for maks. 69 kr. om dagen. Bruger du ikke data på rejsen, koster servicen 0 kr. om dagen.

Surfkontrol Udland

For at give dig en ekstra sikkerhed på rejsen, er dit abonnement også inklusiv Surfkontrol Udland. Du kan på forhånd bestemme, hvor meget du maksimalt vil bruge på data i udlandet pr. måned. Sætter du ikke selv et loft, vil Surfkontrol Udland sikre, at din regning på data brugt i udlandet aldrig bliver højere end 450 kr. om måneden.

Det skal du huske inden rejsen

  • Opdater din mobil, så du har nyeste version af styresystemet
  • Download de vigtigste kort og apps til ferien
  • Slå "push"-funktioner og -mails fra, før du åbner for data roaming
  • Slå automatisk synkronisering fra
  • Vær opmærksom på brug af humørikoner/emojis. Hver enkelt emoji kan fylde rigtig mange tegn - én emoji kan risikere at fylde mere end en standard-sms på 160 tegn.

Mere om Tryg Surf og Tryg Surf Ekstra
Mere om Surfkontrol Udland
Tilmeld Tryg Surf Ekstra på Mit Telenor

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback