Brug for hjælp? Ring til os på 72 100 100

Backup og synkroniser din mobil

Tager du jævnligt backup og synkroniserer du automatisk, kan du minimere risikoen for at miste billeder og andet indhold, hvis du er uheldig fx og får stjålet mobilen eller har brug for at gendanne den og starte helt forfra.

Backup
Din sikkerhedskopi af alt indhold og alle indstillinger. Du kan med en backup genskabe din mobil og nemmere sætte nye enheder op med samme indhold, kontakter mv.

Synkroniser
Din garanti for, at alle dine enheder altid er opdateret og har samme indhold, billeder etc. Du har måske i løbet af dagen skrevet en ny kontakt i din telefonbog eller taget nye billeder. Vær opmærksom på, at bare fordi du har synkroniseret, har du ikke taget backup af dine indstillinger.

Brug dine gratis gigabytes i OneDrive

Vi har indgået samarbejde med Microsoft for at give alle vores mobilkunder fri adgang til OneDrive. Et almindeligt mobilabonnement giver adgang til 100 GB, og et FRI+ Familie-abonnement giver fri adgang til 1.000 GB online lagerplads i OneDrive til hvert familiemedlem.

Når du har aktiveret din OneDrive-konto hos Microsoft og downloadet OneDrive app’en, kan du komme til dine filer, præsentationer fra op til fem enheder – og din kamerarulle fra fx både mobil og iPad vil automatisk blive sikkerhedskopieret i OneDrive.

Aktiverer og få adgang til din online lagerplads i OneDrive

OneDrive kan passe på alle dine dokumenter og billeder. Du kan ikke tage backup af dine mobilindstillinger i OneDrive. 

iCloud og iTunes

Der er ingen forskel på den sikkerhed og service iCloud og iTunes tilbyder. Forskellen ligger udelukkende i, om du foretrækker manuel eller automatisk backup og synkronisering. Begge services fungerer som et fint supplement til den plads, du som Telenor-kunde har på OneDrive.

Fordele med iCloud
iCloud synkroniserer automatisk alle dine iOS-enheder og tager backup, når du er på trådløst netværk og mobilen er tilsluttet et strømstik. Du behøver altså ikke tilslutte din mobil til en Mac/pc for at synkronisere. Apple giver dig 5 GB lagerplads gratis. Har du brug for mere, koster servicen et månedligt abonnement. Du kan aktivere iCloud direkte på din mobil.

Fordele med iTunes
Brug iTunes, hvis du ikke har en iCloud-konto og har det bedst med manuelt at tage backup og synkronisere, når du tilslutter din mobil med din pc/Mac.

1

Vælg "Indstillinger"

2

Vælg "iCloud"

3

Indtast dine login-informationer

Har du ikke et Apple-id, kan du vælge "Opret et nyt Apple-id" i bunden af skærmen og følge anvisningen på skærmen.

4

Vælg "Sikkerhedskopi"

5

Vælg "Sikkerhedskopier nu"

Når knappen er grøn er sikkerhedskopi slået til.

Vælg derefter "Sikkerhedskopier nu"

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback