Backup og synkroniser din mobil

Tager du jævnligt backup og synkroniserer du automatisk, kan du minimere risikoen for at miste billeder og andet indhold, hvis du er uheldig fx og får stjålet mobilen eller har brug for at gendanne den og starte helt forfra.

Backup
Din sikkerhedskopi af alt indhold og alle indstillinger. Du kan med en backup genskabe din mobil og nemmere sætte nye enheder op med samme indhold, kontakter mv.

Synkroniser
Din garanti for, at alle dine enheder altid er opdateret og har samme indhold, billeder etc. Du har måske i løbet af dagen skrevet en ny kontakt i din telefonbog eller taget nye billeder. Vær opmærksom på, at bare fordi du har synkroniseret, har du ikke taget backup af dine indstillinger.

Brug OneDrive

Med et FRI+ Familie-abonnement har I fri adgang til 1.000 GB online lagerplads i OneDrive til hvert familiemedlem.

Når du har aktiveret din OneDrive-konto hos Microsoft og downloadet OneDrive-appen, kan du komme til dine filer, præsentationer fra op til fem enheder – og din kamerarulle fra fx både mobil og iPad vil automatisk blive sikkerhedskopieret i OneDrive.

Aktiverer og få adgang til din online lagerplads i OneDrive

OneDrive kan passe på alle dine dokumenter og billeder. Du kan ikke tage backup af dine mobilindstillinger i OneDrive. 

iCloud og iTunes

Fordele med iCloud

iCloud synkroniserer automatisk alle dine iOS-enheder og tager backup, når du er på trådløst netværk og mobilen er tilsluttet et strømstik. Du behøver altså ikke tilslutte din mobil til en computer for at synkronisere. Apple giver dig 5 GB lagerplads gratis. Har du brug for mere, koster servicen et månedligt abonnement. Du kan aktivere iCloud direkte på din mobil.

Fordele med iTunes
Brug iTunes, hvis du ikke har en iCloud-konto og har det bedst med manuelt at tage backup og synkronisere, når du tilslutter din mobil med din pc/Mac.

 • Vælg "Indstillinger"

 • Vælg "iCloud"

 • Indtast dine login-informationer

  Har du ikke et Apple-id, kan du vælge "Opret et nyt Apple-id" i bunden af skærmen og følge anvisningen på skærmen.

 • Vælg "Sikkerhedskopi"

 • Vælg "Sikkerhedskopier nu"

  Når knappen er grøn er sikkerhedskopi slået til.

  Vælg derefter "Sikkerhedskopier nu"

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre