Brug for hjælp? Ring til os på 72 100 100

Gendan din mobil

Er din mobil gået i baglås og er den helt umulig at samarbejde med, kan det hjælpe at gendanne den og tvinge den til at starte forfra. Du ødelægger ikke din mobil, når du gendanner den.

Vigtigt inden du gendanner din mobil
Når du gendanner din mobil, sletter du samtidig alt indhold og alle de indstillinger, du har lavet. Vi anbefaler derfor, at du tager backup, inden du gendanner.

Tag en backup af din iPhone

Når du har taget backup af dine data og indstillinger, så følg guiden her trin for trin.

1

Tryk på ”Indstillinger”

2

Tryk på ”Generelt”

3

Tryk på ”Nulstil”

4

Tryk på ”Slet alt indhold og indstillinger”

Herefter vil din mobil være gendannet. 

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback