Har du mistet din mobil

Hvis du har mistet din mobil, skal du kontakte os eller henvende dig i din nærmeste Telenor-butik. Vi spærrer straks dit simkort, så ingen kan misbruge dit mobilabonnement. Det er muligt at få lukket sin mobil 24 timer i døgnet. 

I en Telenor-butik kan du få nyt simkort med det samme. Bestiller du et nyt simkort via kundeservice, sender vi det med posten samme dag.

Godt at vide

  • Når du spærrer dit simkort, spærrer du ikke dit mobilabonnement. Du betaler abonnement, mens du venter på dit nye simkort.
  • Spærrer du dit simkort på en hverdag, ringer vi til dig inden for 24 timer, så vi evt. kan hjælpe dig videre. Vi kan fx sende dig en kopi af din købskvittering.
  • Finder du din mobil igen, kan du få genåbnet dit simkort i en af vores butikker eller ved at kontakte os.
  • Du kan også spærre dit simkort via Mit Telenor App

Er din mobil blevet stjålet?

Anmeld tyveriet til politiet
Her kan du anmelde tyveriet direkte til politiet.

Anmeld tyveri til dit forsikringsselskab
Når du anmelder tyveriet til dit forsikringsselskab, vil de som regel bede om:

  • Dit policenummer
  • Kvittering på politianmeldelse
  • Kvittering på mobil
  • Beskrivelse af mærke og model

Har du købt din mobil hos Telenor, kan kundeservice hjælpe dig med at skaffe kopi af din købskvittering.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre

Spørgsmål og svar

Er din mobil blevet stjålet, gælder Lov om betalingstjenester §61 og §62. Det betyder, at dit simkort sidestilles med et dankort, og at du hæfter for op til 1.100 kr. af det forbrug, tyven har foretaget.

Det forudsætter dog bl.a., at du ikke har oplyst pinkoden til den, der har misbrugt din telefon, og at du har kontaktet os for at spærre din mobil straks efter, du har opdaget, at den er væk. I tilfælde af groft uagtsomt brug hæfter du for op til 8000 kr., og ubegrænset i tilfælde af at du har handlet svigagtigt.

Er du i tvivl om hvilken mobil, der passer til dig og dit behov, så kig forbi en af vores butikker eller kontakt os. Så rådgiver vi dig meget gerne.

 

Vil du beholde dit mobilnummer, kan du først købe ny mobil i vores webshop, når du har fået nyt simkort – eller genåbnet det gamle.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.