Hos Telenor får du en masse fordele inkluderet i dit mobilabonnement

Hvad er NetSikker?

Hvad er NetSikker?

NetSikker sikrer dig hjælp, hvis du skulle blive udsat for digitale krænkelser på internettet - fx uønsket deling af private billeder. NetSikker er en service, der ydes i samarbejde med HELP Forsikring, og som er inkluderet i alle Telenors mobilabonnementer.

Nogle gange har man bare en øvdag - men vi er her for dig

Nogle gange har man bare en øvdag - men vi er her for dig

Hos Telenor får du altid Skærmskift med i abonnementet, når du køber en ny mobil. Så hvis uheldet er ude, kan du én gang om året få skiftet skærmen fra 149 kr. pr. skift. 

Netværk i verdensklasse

Netværk i verdensklasse

Hos Telenor har du adgang til et netværk i verdensklasse. Med mere end 4.000 master over hele Danmark er du sikret en god oplevelse fra Gedser til Skagen.

Altid klar til ferie

Altid klar til ferie

Hos Telenor kan du trygt bruge løs på ferien. Vi dækker nemlig 99% af danskernes rejsemål inkl. EU, USA, Tyrkiet og Thailand.

Få abonnementer til 109 kr./md. med Samlerabat

Få abonnementer til 109 kr./md. med Samlerabat

Saml to eller flere abonnementer og få 50 kr./md. i Samlerabat for hvert ekstra abonnement. Du kan frit vælge mellem vores abonnementer med Samlerabat – vi har til hele familien.

Vi er altid klar til at hjælpe

Vores flinke kundeservicemedarbejdere er klar til at hjælpe dig på 72 100 100 alle hverdage og lørdage 7-23.

 

Du kan også finde svar på det meste og se ofte stillede spørgsmål på vores hjælpesider.

 

Hvis du foretrækker at klare ærterne selv, kan du se alt om dine abonnementer, dit forbrug og dine regninger på Mit Telenor eller i appen.

 

Vil du bare gerne tale med et menneske, er du meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker eller prøve vores nye videochat.

Andre fordele der kan være med til at gøre hver dag bedre

MaxSpeed internet til dine behov

MaxSpeed internet til dine behov

Streamer du film og serier dagligt? Er I mange, der skal være på nettet på samme tid? Med MaxSpeed internet fra Telenor er du altid dækket ind.

Google Play og App Store

Vidste du, at du har mulighed for at købe apps, bøger, film, spil og meget mere i App Store og Google Play uden at betale med det samme? I stedet vil du blive opkrævet på din månedlige regning fra Telenor. Læs mere om mobilbetaling i Google Play og App Store.