6 apps til en endnu bedre jul

December er ikke kun en tid med juleindkøb og julefrokoster. Det er først og fremmest højsæson for hyggelige stunder, hvor forældre og børn samles hjemme i de danske stuer. Derfor har vi samlet 6 apps til hele familien, der gør december og julen endnu mere hyggelig.

Torsdag den 5. december 2019
Danske julesange lige ved hånden

Danske julesange lige ved hånden

Maven er helt fyldt med and, kartofler og sovs, og det er nu tid til at få brændt nogle af kalorierne af med en dans rundt om juletræet. Men hvordan er det lige sangen lyder? Og har bedstefar glemt de gamle salmebøger derhjemme? Det er lige her denne app kommer til hjælp. Den samler nemlig alle de klassiske, danske julesange på din smartphone. Så behøver du eller dit barn ikke bekymre jer om, hvordan resten af verset til Et barn er født i Bethlehem lyder, eller, hvornår det faktisk er sidste omkvæd af Nu det jul igen.

 

Pris: Gratis

Download: iOS og Android

Julemanden kommer på besøg

Julemanden kommer på besøg

Julen er tiden, hvor Julemanden og hans nisser skaber glæde hos især de mindste. Med Santa Spy Cam kan I lave små klip, hvor jeres stue bliver besøgt af nisser eller selveste Julemanden. Der er forskellige nisser, julemænd og situationer at vælge imellem. Man skal dog være opmærksom på, at appen kun indeholder én nisse fra start. Det kræver derfor at de andre nisser og Julemænd købes i appen, men så er der også mange sjove timer i vente. 

 

Pris: Gratis - Tilbyder køb i app

Download: iOS og Android

Breakdance med nisser

Breakdance med nisser

Findes der noget sjovere, end at klistre dit og din families ansigter på andres kroppe? Selvom appen Elf Yourself har været på markedet længe, er det stadig en rigtig sjov app, som netop giver dig muligheden for, at sætte dig og dit barns ansigt på en dansende julenisse. Upload billeder af dig selv, dine venner, din familie eller din hund, og se, hvordan i alle sammen ser ud, når i danser breakdance med hinanden som nisser. 

 

Pris: Gratis - tilbyder køb i app.

Download: iOS og Android

Et godt grin med de mindste

Et godt grin med de mindste

Giv et rensdyr julemandens skæg på, eller put en julekage i munden på en zebra, og få et godt grin med de mindste. Appen, Avokiddo Emotions, er fyldt med skøre dyr, som dig og dit barn på en charmerende og kreativ måde kan klæde ud i alle mulige sjove julekostumer. 

 

Pris: Fra 25 kr.

Download: iOS og Android

Digital ønskeliste

Digital ønskeliste

Hvem kender ikke det, at sidde juleaften og få tre af den samme trøje, fordi venner og familie ikke lige fik snakket sammen om hvem, der købte hvad? Med PostNords app Ønskeskyen er den tid forbi. Ønskeskyen giver dig muligheden for at lave din ønskeliste digitalt - nemt og gratis. Udover at du nemt kan hente dine ønsker ned og tilføje dem til din ønskeliste, giver appen dig også mulighed for at kunne dele den med venner og familie via SMS, Facebook eller mail. Sidst men ikke mindst, har dem du deler ønskelisten med, mulighed for at reservere ønsker så alle andre med linket kan se hvad der allerede er købt. 

 

Pris: Gratis

Download: iOS og Android

En julekalender med slik til ørene

En julekalender med slik til ørene

Synes du også, at Last Christmas og Driving home for Christmas er sange, der godt kan gå hen og blive en anelse trivielle, når du tænder for radioen sammen med dine børn her i december? Så frygt ej. Musical Advent Calendar giver jer en smuk og klassisk julesang, sunget af et dygtigt kor, hver dag i december frem til juleaftensdag. 

 

Pris: Gratis

Download: kun til iOS.

Er der behov for mere underholdning eller fordybelse her i julen, så læs også vores ni anbefalinger til gode YouTube kanaler for børn op til 6 år. Rigtig glædelig jul!