4 smarte apps til dit barns læring

implementering af internet

At bruge sin smartphone i skoletiden forbindes tit med at være et forstyrrende element i et barns skolegang. Men det behøver ikke altid at være tilfældet. Vi har fundet fire apps, der styrker dit barns indlæringsevne i skolen.

Spil dig frem til nyt sprog (6-12 år)

Spil dig frem til nyt sprog (6-12 år)

PILI POP motiverer børn til at træne deres mundtlige udtalelse af fremmedsprog. Skaberne bag appen mener, at børn lærer et nyt sprog på bedst mulig måde via ‘intuitiv assimilering’ - det er den samme måde, som børn lærer deres modersprog.

 

Appen er designet som et spil, hvor barnet vælger sin egen Pili. Pilierne er rumvæsner, der tager på eventyr til Jorden i deres rumskib. Pilierne kan ikke tale sprog fra Jorden, men med barnets evner til at guide sin Pili lærer de sammen et nyt sprog. I appen kan man vælge mellem tre sprog - Engelsk, Fransk og Spansk.

 

Download til iOS eller Android.


Læs også vores bud på 6 apps, der motiverer dit barn til at komme udenfor i det fri – til både iOS og Android.

Undgå at blive distraheret

Undgå at blive distraheret

Hvis dit barn let bliver distraheret af smartphonens nemme adgang til YouTube, Snapchat eller andre sociale medier, når der skal laves lektier, giver denne app måske en løsning på det problem.

 

FOREST har vundet flere priser for dens smarte koncept. I appen bliver du bedt om at plante et frø i skoven. Som tiden går vil frøet gradvist vokse op til et træ. Men hvis du lukker appen for f.eks. at tjekke notifikationer på sociale medier vil dit træ dø! Derved tvinger appen dig til at lade din telefon lægge for at holde træet i live.

 

Skaberne bag idéen mener at følelsen af præstation og ansvar over for træets vækst vil motivere dig til at holde dig væk fra telefonen, når du skal koncentrere dig om f.eks. lektierne. 


Download til iOS eller Android

Lær klokken (op til 8 år)

Lær klokken (op til 8 år)

At lære klokken er en del af stort set alle børns opdragelse. “Lær Klokken” er en spil-app fra Mingoville, som står bag en række undervisnings-apps til børn. Med hjælp fra gæve flamingoer lærer barnet at fortælle tiden. Samtidig lærer man også, hvordan et ur ser ud, hvordan det fungerer og hvordan man bygger sit eget ur.

 

Appen byder på undervisning i det analoge såvel som det digitale ur. Når spillet er gennemført belønnes man med et diplom.


Download til iOS.

Få styr på lektierne

Få styr på lektierne

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at starte i skole igen efter en lang sommerferie. Hovedet skal lige vænne sig til at være tilbage i klasselokalet. Det kender selv voksne, der vender tilbage på arbejdspladsen efter en lang ferie.

 

For børn kan der løbe mange ting igennem hovedet på én gang, og det kan derfor være svært at huske på, hvilke og hvor mange lektier læreren har givet for. Lektiebogen er en app, der gør det nemt for skoleelever at huske på, hvilke lektier de skal lave. Lektiebogen er lavet i et brugbart design, som gør det let at oprette nye lektier, hvor man kan registrere afleveringsdato mm.


Fås i øjeblikket kun til iOS.