Backup og synkroniser din mobil

Tager du jævnligt backup og synkroniserer du automatisk, kan du minimere risikoen for at miste fx billeder, hvis du er uheldig og mister mobilen eller har brug for at gendanne den og starte helt forfra.

Backup: Din sikkerhedskopi af alt indhold og alle indstillinger. Du kan med en backup genskabe din mobil og nemmere sætte nye enheder op med samme indhold, kontakter mv.

Synkroniser: Din garanti for, at alle dine enheder altid er opdateret og har samme indhold, billeder etc. Du har måske i løbet af dagen skrevet en ny kontakt i din telefonbog eller taget nye billeder. Når du har synkroniseret, har du ikke taget backup af dine indstillinger.

Brug OneDrive

Med et FRI+ Familie-abonnement har I fri adgang til 1.000 GB online lagerplads i OneDrive til hvert familiemedlem.

Når du har aktiveret din OneDrive-konto hos Microsoft og downloadet OneDrive-appen, kan du komme til dine filer, præsentationer fra op til fem enheder – og din kamerarulle fra fx både mobil og iPad vil automatisk blive sikkerhedskopieret i OneDrive.

Aktiver og få adgang til din online lagerplads i OneDrive

OneDrive kan passe på alt dine dokumenter og billeder. Du kan ikke tage backup af dine mobilindstillinger i OneDrive. Nederst på siden finder du en guide til, hvordan du tager backup af dine indstillinger.

  • Tryk på menuknappen på startskærmen

  • Vælg "Indstillinger"

  • Vælg den konto, du ønsker at synkronisere

  • Tryk på menuknappen øverst til højre

    Husk at vælge hvilke tjenester du ønsker at synkronisere, inden du trykker på menuknappen.

  • Vælg "Synkroniser nu"

    Din konto bliver nu synkroniseret.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre