Brug for hjælp? Ring til os på 72 100 100

Brug 4G-netværket til tale (VoLTE)

Har du en Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge, kan du nu også bruge 4G-nettet til samtaler. Vi har siden december 2014 testet VoLTE, og er nu klar til at give de første mobiler adgang. Vi forventer, at topmodeller fra andre producenter også snart bliver klar til 4G-samtaler.

VoLTE betyder "Voice over LTE" eller "tale over 4G".

Hvilke fordele får du med tale over 4G-netværket?

  • VoLTE giver dig mobilsamtaler med HD-lyd, hvilket betyder bedre stemmegengivelse og markant reduktion af baggrundsstøj.
  • Der går typisk kun omkring et sekund fra man trykker "ring op", til modtagerens telefon ringer, hvis begge telefoner er på VoLTE. Uden VoLTE kan det tage 10 sekunder eller mere at etablere et opkald, når din mobil skal bruge tid på at skifte 4G-nettet til 3G- eller 2G-nettet.
  • Man kan føre samtaler på 4G-nettet uden at være afhængig af 2G- og 3G-dækning. I takt med at 4G-dækningen udbygges, vil der være steder, hvor der er 4G-dækning, men dårlig eller ingen 2G- og 3G-dækning. Her vil det ved hjælp af VoLTE blive muligt at føre mobilsamtaler.

Spørgsmål og svar

Din Samsung S6/S6 Edge er automatisk sat op til VoLTE, når du har opdateret til den seneste software-version og genstartet telefonen.

Hvis du ønsker at slå VoLTE fra, gør du det under Indstillinger > Mobile netværk > VoLTE-opkald.

Der fremgår et VoLTE-symbolen i toppen af telefonens display. 

Opkald via VoLTE takseres som almindelige tale-opkald jf. dit abonnement. Opkald tæller ikke med i dit dataforbrug.

Nej, det er ikke nødvendigt. Kaldet vil stadig gå hurtigere igennem, hvis kun den ene telefon er på VoLTE, men hurtigst hvis begge telefoner er det. 

Forsøg at slå VoLTE fra og til - og se, om det afhjælper problemet. Dette gøres under Indstillinger > Mobile netværk > VoLTE-opkald.

 

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre