Tilmeld dig automatisk betaling

I Mit Telenor kan du tilmelde dig automatisk kortbetaling. Log ind på computeren eller hent appen.

Abonnementer

I Mit Telenor-appen får du et nemt og hurtigt overblik over dit forbrug. Hvis du har et mobilabonnement, kan du fx se, hvor meget data du har tilbage. Du kan også se, hvor mange sms’er du har sendt, og hvor mange minutter du har talt.

Mit Telenor-appen dig overblik over alle abonnementer i hjemmet, du kan fx følge med i, om børnene er ved at løbe tør for data. Tryk på ”Abonnementer” nederst i menuen og vælg det ønskede abonnement.

Familiens andre brugere kan se forbrugsdetaljer for deres egne abonnementer.

Har du samlerabat vil dette også indgå under dine abonnementer.

Køb ekstra data
Er du løbet tør for data, kan du købe ekstra GB – eller fortsætte med nedsat hastighed (64 Kbit). Du kan købe ekstra data i Mit Telenor-appen via forsiden eller under det ønskede abonnement.Når du har brugt din datamængde, får du også en sms med et link, hvorfra du kan købe ekstra data via et link.

Betalinger for køb af ekstra data bliver først trukket på din næste regning. Det er et engangskøb, og eventuelt ubrugt data overføres ikke til næste regningsperiode. Regningsperioden for privatkunder løber fra d. 16. til d. 15. i måneden. Priserne fremgår i appen.

Appen er bygget op omkring fem overordnede menuer, som du kan få hjælp til herunder:

Hjalp denne side dig?

Tak, fordi du giver os besked om det.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os hvorfor, artiklen ikke hjalp dig.

Tak for din feedback.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til fredag 8-20.