Abonnementer

I Mit Telenor-appen får du et nemt og hurtigt overblik over dit forbrug. Hvis du har et mobilabonnement, kan du fx se, hvor meget data du har tilbage. Du kan også se, hvor mange sms’er du har sendt, og hvor mange minutter du har talt.

Hvis du har Telenor Trin abonnement og er ejer af kontoen, giver Mit Telenor-appen dig overblik over alle abonnementer i hjemmet. Du kan fx følge med i, om børnene er ved at løbe tør for data. Tryk på ”Abonnementer” nederst i menuen og vælg det ønskede abonnement.

Familiens andre brugere kan se forbrugsdetaljer for deres egne abonnementer.

Køb ekstra data
Er du løbet tør for data, kan du købe ekstra GB – eller fortsætte med nedsat hastighed (64 Kbit). Du kan købe ekstra data i Mit Telenor-appen via forsiden eller under det ønskede abonnement.Når du har brugt din datamængde, får du også en sms med et link, hvorfra du kan købe ekstra data via et link.

Betalinger for køb af ekstra data bliver først trukket på din næste regning. Det er et engangskøb, og eventuelt ubrugt data overføres ikke til næste regningsperiode. Regningsperioden for privatkunder løber fra d. 16. til d. 15. i måneden. Priserne fremgår i appen.

Appen er bygget op omkring fem overordnede menuer, som du kan få hjælp til herunder:

Telenor logo

Selvbetjening i lommen

Selvbetjening i lommen

Med Mit Telenor-appen kan du klare de vigtigste ting på farten. Nemt, enkelt og hurtigt.

Hjalp denne side dig?

Tak for hjælpen med at gøre siden bedre