Etablering af internet fra Telenor

Vi er glade for, at du har valgt en internetløsning fra Telenor. Her på siden kan se, hvad der sker, efter du har bestilt dit internet. Den videre proces afhænger af, om etableringen af din nye forbindelse kræver besøg af en tekniker. Er du i tvivl om det, kan du se det i din ordrebekræftelse.

Kom online uden tekniker

Denne løsning er for dig, der har valgt et internetprodukt uden besøg af en tekniker. Alt du skal gøre, er at læne dig tilbage og vente på, at du modtager dit nye udstyr. Du finder vejledning til opsætning af dit nye udstyr i den pakke, du modtager. Du finder også en guide til opsætningen her.

Proces for etablering af internet

Proces for etablering af internet

Installation af internet klares af vores dygtige tekniker

Denne løsning er for dig, der har valgt en internetløsning, der kræver besøg af en tekniker. Vi informerer dig om din teknikertid på mail, og hvis teknikeren skal ind i din bolig, bliver du ringet op senest 30 minutter før besøget - ofte fra hemmeligt nummer. Husk, at være hjemme på den aftalte dato. Efter teknikeren har været på besøg og etableret forbindelsen, skal du selv sætte det udstyr op, som du har fået tilsendt. Du kan finde hjælp til at sætte udstyret op her. Har du spørgsmål til dit teknikerbesøg? Så kan du læse mere her.

Proces for etablering af internet

Proces for etablering af internet

Installation af internet klares af vores dygtige entreprenør og tekniker

Denne løsning er for dig, der har valgt en internetløsning, der kræver besøg af en entreprenør og en tekniker. Når der skal etableres fibernet til din bolig, bliver du kontaktet for at lave en aftale omkring den ønskede placering af din nye fiberboks. Efterfølgende vil der blive lavet en jordskydning, hvor vi skyder fiberkabler gennem jorden - som udgangspunkt skydes kablerne hen til nærmeste facade ud mod din vej. Hvis dette ikke er muligt, graves kablet ned og føres til nærmeste husmur. Bemærk: Vi informerer dig pr. mail om dato for teknikerbesøg, og det er vigtigt, at du er hjemme på det aftalte tidspunkt, så du kan give teknikeren adgang til din bolig. Du bliver i langt de fleste tilfælde ringet op senest 30 min. før besøget – ofte fra hemmeligt nummer.

Proces for etablering af internet

Proces for etablering af internet

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

- Vi er klar mandag til fredag 8-20.