Ledelsen

Jesper Hansen (født 1965)
Administrerende direktør

Jesper Hansen startede som teknisk direktør i Cybercity i 2000 og har siden været direktør for Strategi, Public Affairs og Regulation, Operations, Erhvervsdivisionen samt Kundedivisionen. Før sin tid i Telenor har Jesper Hansen været manager i TDC (1996). Jesper Hansen er uddannet B.Sc.Econ fra Handelshøjskolen i Århus.

Terje Borge (født 1965) 
Finansdirektør

Finansdirektør Terje Borge er norsk og kommer fra en stilling som finansdirektør i Telenor Bulgarien, hvor han har været ansvarlig for finansdivisionen, siden Telenor købte Globul i 2013. Før det har Terje Borge været ansvarlig for Finans i Digi i Malaysia, og dtac i Thailand.

Peter Gregersen (født 1966)
Kundedirektør

Peter startede i Sonofon i 2000 og har gennem tiden varetaget en række forskellige lederstillinger, herunder som transformationsdirektør, som HR- & kommunikationsdirektør, og senest som direktør for Omnichannel & Products med ansvar for produktudvikling og for udviklingen af Telenors kanaler.

Før ansættelsen i Telenor har Peter Gregersen bl.a. fungeret som økonomichef. Peter er uddannet cand. merc. og har en desuden en baggrund som reserveofficer i hærens militærpoliti.

Georg Svendsen (født 1975)
Teknisk direktør

Georg Svendsen tiltrådte som teknisk direktør i Telenor Danmark i 2017.  Georg er nordmand og kommer fra en stilling som Vice President for Transport Networks for Telenor Group. Tidligere har han været Technology Implementation direktør i Telenor Bulgarien fra 2013-2016.

Derudover har han arbejdet i alle Telenor gruppens forretningsenheder i Asien og Europa i forskellige tekniske stillinger. Georg har også arbejdet i Danmark tidligere, hvor han arbejdede som implementeringschef i TT-Netværket i 2012.

Lars Thomsen (født 1968)
Direktør, Marked Privat og Erhverv

Lars Thomsen kom til Telenor i 2013 fra en stilling som direktør i KMD, indenfor salg- & marketing. Han har mere end 20 års erfaring, både nationalt og internationalt, fra IT og Telebranchen. 

Lars har tidligere haft en række chefstillinger i Fujitsu, Dell Nordic, Dell UK&I, Dell EMEA Solution business ligesom han har været CEO i Mobilepeople.

Lars Thomsen er uddannet fra Handelshøjskolen i København suppleret med forskellige managementstudier.

Anne Flagstad (født 1965)
Direktør, HR

Anne Flagstad kom til Telenor Danmark i 2018 fra en stilling som Senior Vice President i Telenor Group, og har mere end 20 års erfaring indenfor Organisationsudvikling og HR. I sine 10 år hos Telenor Group har hun haft globalt ansvar for blandt andet employer role, culture, engagement og change management.

Anne er uddannet Phd i Strategy and Organisation.

Mette Eistrøm Krüger (født 1972)
Jura og Public Affairs

Direktør for jura og public affairs (CCAO)Mette Eistrøm Krüger, har været chef for Telenors Juridiske og Regulatoriske afdeling siden 2014. Mette Eistrøm Krüger har tidligere været Juridisk chef i Telenor og chef for Kontraktudarbejdelse og Forhandling i Telenor, samt kort varigt ansvarlig for Market Enterprise.

Mette har en master i Business Administration and Commercial Laws.

Kontakt til direktionen:
Ved henvendelser angående dit abonnement eller kundeforhold bedes du venligst kontakte vores Kundeservice på kundeservice@telenor.dk eller telefon
72 100 100.
Har du en forespørgsel til direktionen, er du velkommen til at skrive en mail til direktionen her

Bestyrelsen

Morten Karlsen Sørby (Bestyrelsesformand)
Head for Skandinavien Cluster og CTO i Telenor Group 
Har været medlem og formand siden 2018

Richard Stigaard
SVP BSS Transformation, Telenor Europa
Har været medlem af bestyrelsen siden 2017

Håvard Naustdal
Business Manager, Telenor Group Finance
Har været medlem af bestyrelsen siden 2017

Geir Dyngeland
Advokat, Group Legal
Har været medlem af bestyrelsen siden 2017

Medarbejderrepræsentanter

Line Bang Riecke Hjardemaal Kristensen
Senior Manager, Program Manager
Medlem af bestyrelsen siden 2018

Jens Gram Larsen
Senior Manager, Network Infrastructure
Medlem af bestyrelsen siden 2014

Jan Lundsgaard "(suppleant)"
Store Leader

Nikolai Nørnberg Nielsen "(suppleant)"

Operation Manager