Ledelsen

Jesper Hansen (født 1965)
Administrerende direktør

Jesper Hansen startede som teknisk direktør i Cybercity i 2000 og har siden været direktør for Strategi, Public Affairs og Regulation, Operations, Erhvervsdivisionen samt Kundedivisionen. Før sin tid i Telenor har Jesper Hansen været manager i TDC (1996). Jesper Hansen er uddannet B.Sc.Econ fra Handelshøjskolen i Århus.

Kristin Muri Møller (født 1966) 
Finansdirektør

Telenor Danmarks finansdirektør, Kristin Muri Møller er født i Norge og kom til Telenor Danmark i 2014. Tidligere har hun blandt andet været finansdirektør for Telenor Broadcast og Canal Digital Nordic. Derudover har hun også været del af den internationale scene hos Telenor Satellite Services.

Peter Gregersen (født 1966)
Kundedirektør

Peter startede i Sonofon i 2000 og har gennem tiden varetaget en række forskellige lederstillinger, herunder som transformationsdirektør, som HR- & kommunikationsdirektør, og senest som direktør for Omnichannel & Products med ansvar for produktudvikling og for udviklingen af Telenors kanaler.

Før ansættelsen i Telenor har Peter Gregersen bl.a. fungeret som økonomichef. Peter er uddannet cand. merc. og har en desuden en baggrund som reserveofficer i hærens militærpoliti.

Richard Stigaard (født 1968)
Direktør, Technology

Ansat i Sonofon A/S i 1998. Leder fra 1999 indenfor udvikling og drift i det tekniske område. Har senest som afdelingschef løftet ansvaret for drift af mobil-netværket. 

Richard Stigaard er uddannet civilingeniør i datateknik.

Lars Thomsen (født 1968)
Direktør, Marked Privat og Erhverv

Lars Thomsen kom til Telenor i 2013 fra en stilling som direktør i KMD, indenfor salg- & marketing. Han har mere end 20 års erfaring, både nationalt og internationalt, fra IT og Telebranchen. 

Lars har tidligere haft en række chefstillinger i Fujitsu, Dell Nordic, Dell UK&I, Dell EMEA Solution business ligesom han har været CEO i Mobilepeople.

Lars Thomsen er uddannet fra Handelshøjskolen i København suppleret med forskellige managementstudier.

Selina Lomholdt (Født 1968)
Direktør, HR

Selina Lomholdt kom til Telenor i 2014 fra en stilling som Regional Senior HR Business Partner i Dell.

I sine 8 år hos Dell har hun haft flere ledende HR-stillinger både i Danmark og internationalt, og hun har arbejdet med HR og organisationsudvikling i mere end 18 år inden for it- og servicesektoren. 

Thomas Byrge Sørensen (født 1974)
Direktør, Strategi og transformation

Ansat i Telenor siden januar 2016. Inden da kom han fra en stilling som Principal i A.T. Kearney. Han har desuden tidligere arbejdet for Vodafone UK og Group PLC i England, hvor han blandt andet havde ansvar for strategisk planlægning og omstrukturering.

Thomas Byrge Sørensen har en kandidatgrad i udviklingsledelse fra London School of Economics. Derudover har han en kandidatgrad i udviklingsstudier og en bachelor i erhvervsøkonomi – begge dele fra Roskilde Universitet.

Mette Eistrøm Krüger (født 1972)
Jura og Public Affairs

Direktør for jura og public affairs (CCAO)Mette Eistrøm Krüger, har været chef for Telenors Juridiske og Regulatoriske afdeling siden 2014. Mette Eistrøm Krüger har tidligere været Juridisk chef i Telenor og chef for Kontraktudarbejdelse og Forhandling i Telenor, samt kort varigt ansvarlig for Market Enterprise.

Mette har en master i Business Administration and Commercial Laws.

Bestyrelsen

Knut Haakon Nilsen (formand)
Senior Vice President i Telenor European Operations
Har været formand siden december 2015 og har siddet i Telenor Danmarks bestyrelsen siden 2010

Christel Elise Borge
Senior Vice President, Group Strategy
Har siddet i bestyrelsen siden 2012

Hanne Resch Brækken
Vice President, Group Finance
Har siddet i bestyrelsen siden 2012

Henrik Gerner-Mathisen
Advokat i Group Legal, Telenor ASA
Har været medlem af bestyrelsen siden december 2015

Medarbejderrepræsentanter

Michael Jul Jensen
Senior Manager, Network Insights
Medlem af bestyrelsen siden 2016

Jens Gram Larsen
Senior Manager, Network Infrastructure
Medlem af bestyrelsen siden 2014

Henrik Tonsberg Løkke
Senior HR konsulent
Medlem af bestyrelsen siden 2014