Vision, mission og værdier

Vores baggrund og vores værdier sætter rammen for, hvordan vi arbejder hos Telenor.

Vores baggrund og vores værdier sætter rammen for, hvordan vi arbejder hos Telenor.

Vores forretning

Telenor Danmark er en del af Telenor Group-koncernen, som er repræsenteret i Skandinavien og Asien. Vi har skabt den gode forbindelse i mere end 160 år og vores 22.000 medarbejdere er drevet af ambitionen om at styrke forbindelsen mellem mennesker. Vi bidrager med en effektiv og velfungerende kommunikationsinfrastruktur, nye services og produkter, som stimulerer udvikling, forandring og fremskridt.

 

En god internet- eller telefonforbindelse er vores kerne. En kerneydelse, der bliver vigtigere og vigtigere i vores kunders liv. Hele koncernen arbejder for at give vores mere end 172 millioner kunder de bedste oplevelser med Telenor som operatør – uanset om de er privat- eller erhvervskunder.

 

I Danmark betyder det helt konkret, at vi gør alt, hvad vi kan, for at blive danskernes foretrukne teleselskab og hæve barren for både service, netværk og enkelthed i hele telebranchen. Samt altid tilbyde vores kunder det stærkeste netværk.

 

Derfor gør vi en dyd ud af at ansætte de bedste og mest servicemindede medarbejdere i alle dele af vores forretning. Vi arbejder for at være foran i udviklingen af enkle produkter, der gør det billigere at tage mobilen med til udlandet eller samle familiens abonnementer på en enkelt regning. Og som erhvervskunde får du hos Telenor Erhverv et dedikeret team, der gør det nemt for dig at arbejde sikkert og effektivt, uanset tid, sted og device - så du altid er åben for business.