Opsæt dit trådløse netværk

Alle nye routere fra Telenor kan fungere trådløst. Følger du opsætningsguiden trin for trin, er du online via dit trådløse netværk i løbet af fem minutter.

Du finder netværksnavn og adgangskode på undersiden af routeren. Netværksnavnet findes ud for betegnelserne SSID 2.4G eller SSID 5G, og adgangskoden findes ud for betegnelsen Netværksnøglen (WPA passphrase). Når du har fundet netværksnavnet, skal du indtaste adgangskoden. Hvis der indgår et Ø i adgangskoden, taster du i stedet nul (0).

Hvor placerer du routeren?

For at få det mest stabile Wi-Fi anbefaler vi, at du placerer din router så frit og så højt som muligt.

Vælger du at gemme routeren væk i bunden af et skab eller bag en gips- eller betonvæg nede i hjørnet, vil forbindelsen være ustabil og langsommere.

Sådan optimerer du dit trådløse netværk

Din datasikkerhed på trådløst netværk

Din router er fra producentens side sikret med krypteringen WPA2 (Wi-Fi Protected Access version 2). Det betyder, at routeren automatisk kontrollerer alle de informationer, der bliver sendt til og fra dine enheder via dit trådløse netværk. 

Vi anbefaler, at du altid har kode på dit netværk, så fremmede ikke bruger dit netværk. Du kan vælge at beholde standardkoden eller ændre den til en personlig kode.