Kommunikation

Wide Area Network (WAN)

Wide Area Network (WAN)

Vil du tale med en ekspert?

Sikkert VPN-netværk til jeres data og telefoni

Styrk jeres IT-sikkerhed med et MPLS VPN-netværk. Med Nordic Connect kan du samle e-mails, data, telefoni, videokonferencer m.m. i ét samlet og sikkert virksomhedsnetværk - på tværs af filialer, kontorer, butikker og hjemmearbejdspladser i hele Norden.

Med Nordic Connect får du et sikkert og stabilt IT-netværk til al jeres kommunikation og data. Lige fra e-mails og filservere til IP-telefoni og videokonferencer.

 

Fordele ved Nordic Connect:

  • Ét IT-netværk til hele virksomheden
  • Sikker og stabil MPLS VPN-forbindelse
  • 100 % administreret af Telenor
  • 24 timers overvågning og support
  • Hastigheder fra 5 Mbit/s til 1 Gbit/s symmetrisk
  • Faste priser - ingen overraskelser

Nordic Connect forbinder hele virksomheden

Det betyder ikke noget, om du har et enkelt kontor i Ballerup eller afdelinger spredt ud over hele Norden. Nordic Connect fungerer på tværs af geografiske lokationer i både Danmark, Norge og Sverige. Og det er nemt at skalere.

Så uanset hvor mange kontorer, filialer, butikker og hjemmearbejdspladser I har, kan du sørge for, at alle kommunikerer via et sikkert MPLS VPN-netværk. Det gør det lettere for medarbejderne at få adgang til virksomhedens servere. Uden at du skal bekymre dig om, at andre får adgang til virksomhedens fortrolige oplysninger.

Vi driver løsningen - med support 24/7

Nordic Connect er en hosted IP-VPN-tjeneste med fuld nordisk dækning. VPN-tjenesten kører på Telenors eget MPLS-netværk, som bliver overvåget døgnet rundt.


Det betyder også, at du kan få hjælp og support alle døgnets 24 timer. Vi har lokal kundeservice i både Danmark, Norge og Sverige, så du altid kommer til at tale med en supporter, der kender din forretning. Og taler dit sprog.

Særlig VPN-løsning til butikskæder

Til butiks- og franchisekæder kan vi tilbyde en særlig udgave af Nordic Connect, der også giver jer en sikker forbindelse til f.eks. jeres dankortterminaler og andre betalingsløsninger.

Derudover tilbyder vi også mobile backup- forbindelser til afdelinger, hvor det er kritisk, at der altid er netforbindelse.

Mobil tjenester

Hvorfor samarbejde med Telenor

WAN i din virksomhed?

WAN i din virksomhed?

Vil du høre mere om dine fordele? Lad os ringe dig op