5G-internet: Fremtidens forbindelse for virksomheder

19. februar 2024 | Netværk | 3 min
5G-internet er en løsning til dig, der ønsker en problemfri netværksforbindelse uden tekniker-besøg og besværlig opsætning. Uanset om du har brug for en forbindelse til kontoret eller hjemmearbejdspladsen, er 5G Internet en enkel og stabil løsning.

Online på 5 minutter

Slip for nedgravning af kabler og teknikerbesøg. Bare sæt sim-kortet i routeren og routeren i stikket, så er du online. Når du følger de enkle instruktioner, er du online på 5 minutter. Det betyder, at virksomheden kan spare masser af tid og besvær ved at vælge 5G Internet. 

Fleksibel internetløsning for medarbejdere

Hjemmekontoret er for mange i dag en arbejdsplads i lige så høj grad som kontoret. Men godt hjemmearbejde har brug for en god forbindelse. Med 5G Internet er det blevet endnu nemmere for virksomheder at tilbyde medarbejderbredbånd. Det er lynhurtigt at bestille og opsætte og endda til en mere favorabel pris end de traditionelle forbindelser via fiber og kabel-tv-stikket. 

Forbindelse med høj kapacitet og bred dækning

5G Internet benytter mobilnetværket og har derfor høj kapacitet, dækning og hastighed. Den høje kapacitet giver mulighed for at håndtere store mængder data samtidig, hvilket er afgørende, når mange skal være online samtidig. Desuden sikrer den brede dækning via mobilnetværket en stabil forbindelse, uanset hvor i bygningen, man er. 

Hør mere om vores 5G Internet

Hør mere om vores 5G Internet

Bestil et opkald eller ring til en af vores salgsagenter nedenfor, for at høre mere om 5G Internet.

Læs mere

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald