Erhvervsabonnementer til mobil

Hos Telenor Erhverv kan du få et mobilabonnement, der er tilpasset din virksomhed. Vores rådgivning tager højde for din arbejdsgang, så både medarbejdere og virksomhed får mest muligt ud af jeres telefoniløsning.

Hos Telenor Erhverv kan du få et mobilabonnement, der er tilpasset din virksomhed. Vores rådgivning tager højde for din arbejdsgang, så både medarbejdere og virksomhed får mest muligt ud af jeres telefoniløsning.

Få et passende mobilabonnement til erhverv

Hvis I har brug for rådgivning til en passende telefoniløsning til jeres erhverv, kan du få rådgivning fra en af vores konsulenter, der sidder klar på telefonen mandag-torsdag 8:00-16:00 og fredag 8:00-15:30. Ring til os på:

 

72 128 890 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

I tvivl om, hvilket abonnement du skal vælge?

Det bedste mobilabonnement til erhverv er det, der giver mest værdi for netop din virksomhed. Hvor I hverken skal slås med ustabilt og langsomt netværk, være i tvivl om I nu har nok data eller de rigtige addons. Hvor kunderne bliver omstillet til den rigtige medarbejder, når de ringer ind, og hvor dine medarbejdere kan arbejde på tværs af grænser uden bekymringer om ekstra gebyrer.

Leder du efter et mobilabonnement til erhverv? Så kan vi hos Telenor Erhverv være den bedste løsning for din virksomhed. Vi tilbyder nemlig to slags erhvervsabonnementer til mobil: BusinessFirst og BusinessAll. Abonnementerne er designet til forskellige virksomheders behov, størrelse og kompleksitet.

Med et erhvervsabonnement hos os, får du altid en enkel og overskuelig faktura og masser selvbetjeningsmuligheder.

Vidste du, at vi også tilbyder masser professionelle telefoniløsninger til erhverv? At du altid får mobil omstilling med BusinessFirst? Og at BusinessAll inkluderer en fælles datapulje?

Med BusinessFirst får du og dine medarbejdere et enkelt abonnement med fleksibelt og professionelt omstillingssystem og mulighed for roaming i over 100 lande. Samtidig kommer dine medarbejdere automatisk over på det lynhurtige 5G-netværk, hvis jeres mobiler har 5G-antenner.

Du kan vælge mellem flere forskellige BusinessFirst-abonnementer. Alle indeholder Call Management, fri tale og 5G, men datamængden, og hvor du kan roame varierer. Ligesom prisen selvfølgelig.

Er du stadig i tvivl om, hvilket abonnement du skal vælge? Bestil et opkald her på siden, eller giv vores salgsrådgivere et kald mandag - torsdag 8.15 - 15.45 eller fredag 8.15 - 15.15 på 72 128 890.

Vælger du vores BusinessAll-abonnement, får du et erhvervsabonnement med masser af data- og fri opkald til og fra det meste af verden. Det betyder, at når medarbejderne er på farten i udlandet, kan de frit bruge den tildelte datamængde på normale abonnementsvilkår. Datamængden tildeler I fra en tilpasset og fælles datapulje. Det vil sige, at I bestemmer, hvor meget data virksomheden og jeres enkelte medarbejdere har brug for. Efter et år bliver det totale dataforbrug opgjort, og eventuelt overforbrug bliver afregnet.

Vi sammensætter altid abonnementet og tilbuddet til jeres virksomhed, og I får tilknyttet en account manager, der kender jeres virksomhed i dybden. Det gør BusinessAll ideelt til især større eller mere komplekse virksomheder.

Leder du efter det bedste mobilabonnement til erhverv, står vi klar til at rådgive dig. 

Bestil et opkald ovenfor, eller giv vores salgsrådgivere et kald mandag - torsdag 8.00 - 16.00 eller fredag 8.00 - 15.30 på tlf. 72 128 890. Hvis du har en fast account manager, rækker du selvfølgelig bare ud til dem. Du er også altid velkommen i en af vores butikker, find din nærmeste Telenor butik her.