BusinessAll

En professionel løsning til professionelle virksomheder

BusinessAll

Tal til og fra over 100 lande
Fælles datapulje til hele virksomheden
Fast rådgiver tilknyttet

Hør mere om, hvordan BusinessAll passer ind i jeres virksomhed

Ring mig op

Forstå BusinessAll på ét minut

Det får du med BusinessAll

5 råd til jeres næste teleudbud

5 råd til jeres næste teleudbud

Er din virksomheds telekontrakt ved at udløbe? Download vores udbudsguide og få hjælp til at formulere forretningskrav, budget og behovsafdækning til jeres næste teleudbud.


Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Ofte stillede spørgsmål om BusinessAll

For at finde den rette telefoniløsning til dit firma anbefaler vi BusinessAll fra Telenor Erhverv. BusinessAll tilbyder en overskuelig erhvervstelefoni, der kan optimere og effektivisere kommunikationen i dit firma.

 

Med BusinessAll får du blandt andet en enkel og digital administration, fælles datapulje og fuld data- og opkaldsfrihed i det meste af verden. Desuden får dit firma en pålidelig og sikker telefoniløsning med support fra Telenor Erhvervs rådgivere. Det er også dem, der hjælper med at finde størrelsen på datapuljen, som passer til dit firma. Naturligvis til en fast månedspris.

Der er flere muligheder for erhvervstelefoni til og fra udlandet. Har du BusinessAll, hvor GoBlue er inkluderet, kan du optimere din kommunikation globalt og holde dig forbundet i størstedelen af verden.

 

GoBlue giver din virksomhed fri roaming i over 100 lande, alt efter hvilken pakke du vælger. Vi sørger for, at du og dine kolleger får stabil dækning på normale abonnementsvilkår og med samme datahastighed som herhjemme. Nærmer dataforbruget sig sit maksimum, får I besked.

 

Med vores erhvervstelefoni til og fra udlandet kan dine medarbejdere ringe og arbejde i store dele af verden. Det er uden, at I skal bekymre jer om høje gebyrer eller dårlig dækning. 

Ja, med OneScreen Business, der er en del af BusinessAll, kan du nemt dele data mellem medarbejdere. Blandt andet kan du tildele data efter behov og følge forbruget af den fælles datapulje. Starter der en ny medarbejder, giver OneScreen Business også mulighed for selv at bestille et nyt mobilabonnement, et dataabonnement eller internet på medarbejderens hjemmeadresse.

 

Alt er samlet ét sted i OneScreen Business, hvor du selv kan administrere virksomhedens abonnementer og nemt finde fakturaer. Desuden vil en fast rådgiver altid være inden for rækkevidde til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Med OneScreen Business har du fuld kontrol og overblik over din virksomheds abonnementer.

Med et BusinessAll-abonnement fra Telenor Erhverv får du erhvervstelefoni med masser af muligheder og fordele. Takket være 5G i Danmark, et stabilt netværk på rejsen og en fast rådgiver kan du nemlig holde dig produktiv i både ind- og udland.

 

Abonnementet inkluderer fri tale og data i over 100 lande fordelt på stort set hele kloden. Bestem selv grænserne for data, når den enkelte medarbejder er på rejse. Derudover får du adgang til en fælles datapulje, der er baseret på, hvad I forventer af forbrug over et helt år. På den måde betaler du ikke for mere data, end I bruger.

 

Med BusinessAll-abonnementet får du også pålidelig dækning, sikkerhed og support fra Telenor Erhvervs dedikerede rådgivere.