3x34 Transport

3x34 er et af Danmarks mest velkendte fragtfirmaer, som har flyttet og transporteret for både privat og erhverv siden 1971. 3x34 dækker hele Danmark, og har altid fokuseret på en nærværende service, da en flytning ofte har følelsesmæssig betydning for brugerne. Derfor er stabilitet, god dækning og overskuelige IT-løsninger en nødvendighed, når hele Danmark skal serviceres af 160 biler fordelt på 80 vognmænd.

 

Stabilt partnerskab og stabil forbindelse


3x34 og Telenor har efterhånden haft et langt partnerskab, men oprindeligt faldt valget på Telenor som leverandør på grund af den stabile dækningsgrad, der er jævnligt fordelt over hele landet. Som IT-ansvarlig administrerer Palle Risager Schalck alt telefoni og data, som 3x34’s medarbejdere benytter i deres daglige virke.

”Telenors selvbetjeningsløsninger, som jeg kører via min iPad, giver mig det nødvendige overblik. Ved hjælp fra Onescreen Business kan jeg effektivt hjælpe vognmændene med at skifte simkort, ændre på deres individuelle Call Management og få overblik over dataforbruget i hele virksomheden. På den måde kan jeg give vores medarbejdere en god service 24/7”, fortæller Palle Risager Schalck.

 


Fleksibel datadeling

 

”Vores BusinessAll abonnement er helt essentielt, da det giver os den nødvendige fleksibilitet i form af en delt datapulje til vores vognmænd. Nogle bruger meget og nogle bruger lidt, og forbruget kan svinge fra vognmand til vognmand fra måned til måned, men prisen er altid den samme”, fortæller Palle Risager Schalck.

 

 

Professionel sparring og professionelt samarbejde


Onescreen Business giver mig også et meget enkelt overblik over vores faktureringer, så jeg ikke skal bruge tid på bilag, gebyrer og sådan noget – det hele er samlet på én regning. Hvis der alligevel er noget, jeg er i tvivl om, kan jeg ringe til min account manager, som ligesom dækningen altid er stabil. Alt i alt vi vil jeg kalde vores samarbejde med Telenor stabilt på alle de vigtigste fronter”.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald