En verden med fri roaming

Go Blue er jeres forbindelse til omverdenen, som giver jer data- og opkaldsfrihed til og fra over 100 lande (fri roaming i store dele af Europa og resten af verden). Go Blue er inkluderet i jeres BusinessAll, og kører som hovedregel på 4G, så jeres medarbejdere får et stabilt netværk med på rejsen.

Fri roaming

Fri tale og data i over 100 lande fordelt på hele kloden

Sikkerhed

I bliver informeret, hvis dataforbruget skulle nærme sig sit max

Hastighed

Medarbejderen får samme datahastighed som herhjemme
Hvor stor skal verden være?

Hvor stor skal verden være?

I bestemmer selv, hvor stor jeres verden skal være. I kan selv udvide grænserne for data, når den enkelte medarbejder er på rejse. Go Blue består nemlig af to forskellige zoner:

- Go Europe (inkl. Danmark)
- Go World

Alt efter medarbejdernes arbejdsområder og rejseaktivitet, kan I selv styre fordelingen af data, og hvorvidt dataen skal kunne bruges i Go Europe eller og/eller i Go World. Datamængden trækker I fra en fleksibel og fælles pulje, som I har til rådighed over et helt år.

Læs mere om fordelene ved fri roaming kombineret med den fælles datapulje her.

Fri roaming og sikkerhed på rejsen

Når I rejser inden for Go Blues over 100 lande, kan jeres ansatte bruge den tildelte datamængde på normale abonnementsvilkår. Skulle dataforbruget alligevel nå sit max, informerer Telenor den enkelte medarbejder. Det betyder, at medarbejderen kan rejse uden bekymringer for gebyrer, og jeres administrator kan tildele mere data efter behov.

Roamingpriser på rejsen

Go Blue giver jer data- og talefrihed til og fra over 100 lande. Her på listen kan I få et overblik over fordele og priser, alt efter hvilket land I skal rejse til. Se alle lande og zoner.

Go Blue giver jer data- og talefrihed til og fra over 100 lande. Her på listen kan I få et overblik over fordele og priser, alt efter hvilket land I skal rejse til.

Klik på dit land her

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Ofte stillede spørgsmål om fri roaming

Prisen på fri roaming afhænger af, hvor meget data, du og dine kolleger bruger af den fælles pulje, I har til rådighed i løbet af et år. En af vores dygtige rådgivere hjælper jer med at vælge størrelsen på datapuljen, så den passer til jeres forbrug.

Uanset hvilken roamingpakke, du vælger hos os, kan du og dine kolleger bruge den tildelte datamængde på normale abonnementsvilkår. Dette gælder så længe, I rejser inden for GoBlues over 100 lande lande.

Ja, du kan godt få fri roaming til din firmatelefon. Hos Telenor Erhverv tilbyder vi nemlig BusinessAll. Abonnementet bliver tilpasser jeres virksomheds behov og inkluderer bl.a. både GoBlue og en fælles datapulje. Det betyder mulighed for både roaming og ubegrænset taletid til og fra over 100 lande . På den måde kan du og virksomheden tage på forretningsrejse uden bekymringer for gebyrer.

Hos Telenor Erhverv gælder der fri roaming i størstedelen af Europa men også mange andre lande over hele verden. Hos os får du nemlig roaming i lande som Frankrig, Italien, Spanien, Kroatien, Sverige, Slovakiet, Malta og Holland. Vores fri roaming gælder både ved udgående opkald fra Danmark, og når du bruger din telefon i de udvalgte lande.

Se alle lande og zoner, som Go Blue dækker, herunder i Europa.

For at forhindre at du løber tør for data, sender vi dig en sms, hvis du er tæt på at have nået maksimum af fri roaming i din roamingpakke.

Du får rigtig god hastighed, når du vælger fri roaming hos Telenor Erhverv. Vi bruger nemlig 4G eller 5G-netværk, og du får samme datahastighed på din udenlandske rejse. Det betyder, at når du rejser i udlandet, vil du som udgangspunkt opleve samme stabilitet og datahastighed, som når du er inden for Danmarks grænser.

Din hastighed vil dog automatisk falde, hvis du har brugt din roaming for denne måned. Sker dette, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som rådgiver og vejleder dig.

Din arbejdstelefon går automatisk på et udenlandsk netværk, hvis du ikke har adgang til en internetforbindelse. Du skal altså ikke slå fri roaming til på telefonen. Det sker helt af sig selv, og du vil samtidig få en sms fra os om, at vi har registreret, at du bruger mobildata.

Hvis du gerne vil slå vores gratis roaming fra på din arbejdstelefon, skal du gøre det via indstillinger på telefonen. Denne løsning gør, at der ikke kan oprettes forbindelse til internettet via mobilnetværket, når du er i udlandet. Du kan dog stadig benytte Wi-Fi, selvom data roaming er slået fra. Du kan også stoppe dit forbrug af mobildata ved at slå flytilstand til, hvis du slet ikke vil have adgang til nettet.