Go Blue åbner verden

Go Blue er jeres forbindelse til omverdenen, som giver jer data- og opkaldsfrihed til og fra over 100 lande. Go Blue er inkluderet i jeres BusinessAll, og kører som hovedregel på 4G, så jeres medarbejdere får et stabilt netværk med på rejsen.

Hvor stor skal verden være?

Hvor stor skal verden være?

I bestemmer selv, hvor stor jeres verden skal være. I kan selv udvide grænserne for data, når den enkelte medarbejder er på rejse. Go Blue består nemlig af to forskellige zoner:

- Go Europe (inkl. Danmark)
- Go World

Alt efter medarbejdernes arbejdsområder og rejseaktivitet, kan I selv styre fordelingen af data, og hvorvidt dataen skal kunne bruges i Go Europe eller og/eller i Go World. Datamængden trækker I fra en fleksibel og fælles pulje, som I har til rådighed over et helt år.

Læs mere om fordelene ved den fælles datapulje her.

Fri roaming og sikkerhed på rejsen

Når I rejser inden for Go Blues over 100 lande, kan jeres ansatte bruge den tildelte datamængde på normale abonnementsvilkår. Skulle dataforbruget alligevel nå sit max, informerer Telenor den enkelte medarbejder. Det betyder, at medarbejderen kan rejse uden bekymringer for gebyrer, og jeres administrator kan tildele mere data efter behov.

Roamingpriser på rejsen

Go Blue giver jer data- og talefrihed til og fra over 100 lande. Her på listen kan I få et overblik over fordele og priser, alt efter hvilket land I skal rejse til. Se alle lande og zoner.

Go Blue giver jer data- og talefrihed til og fra over 100 lande. Her på listen kan I få et overblik over fordele og priser, alt efter hvilket land I skal rejse til.

Klik på dit land her

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Nyhedsbrev fra Telenor Erhverv

Det er kun en gang imellem, vi har noget klogt at sige. Derfor spammer vi ikke din indbakke. Få gode råd, nyheder og tilbud i et omfang, der er til at arbejde videre med.