Web2Media

Web2Media er et digitalt marketingbureau med over 50 eksperter inden for hvert deres område, der hver dag vækster B2C- og B2B-virksomheder. Web2Media sigter mod langvarige og tætte relationer samt samarbejder, hvor de bistår for mest mulig vækst via de discipliner, der giver mening for at opnå overordnede forretningsmål.

 

 

Det er ikke altid bøvlet at skifte udbyder


Web2Media har for nyligt skiftet sin gamle teleudbyder ud med Telenor. Peter Jensen, der er CFO og Partner i virksomheden, fortæller, at han havde sine forbehold, da de stod overfor et skifte. I en travl hverdag er det ofte nemmere at holde fast i det, man kender.

”I en travl hverdag er det nemt at holde fast i den teleudbyder, man bruger. Særligt med tanke på at det er ’bøvlet’ at skifte, og hvad nu hvis den nye teleudbyder ikke fungerer, nettet er ustabilt eller kundeservice er utilgængelig. Alle de ovenstående barrierer for et skifte har Telenor modbevist med meget højt serviceniveau, der har holdt os i hånden hele vejen. Det har gjort vores skifte yderst smidigt.”

 


Én samlet datapakke til alle medarbejdere


”Vores hverdag i Web2media lettes af, at alle medarbejdere har det samme BusinessAll-abonnement. Vi skal ikke tage individuelle hensyn med varierende datapakker. Dataen reguleres helt automatisk via en fælles datapulje, der både kan fordeles frit mellem medarbejdere og henover årets 12 måneder”, fortæller Peter Jensen.

Peter Jensen understreger desuden, at Web2Medias hverdag også lettes af mindre administration, da virksomheden ikke skal kontrollere deres fakturaer for fejl.

”Vores hverdag lettes af, at vi ikke skal kontrollere fakturaer for fejl, og vi skal ikke kontrollere, om medarbejdere har tilkøbt ekstra datapakker, som de evt. selv skal betale for via deres løn. Det betyder meget mindre administration for os.”

 


Fleksibilitet og gennemsigtighed


”OneScreen Business giver os desuden muligheden for detaljeret at analysere årsagen til medarbejdernes høje dataforbrug og evt. få rettet op i tide, hvis der er behov for mere data til en enkelt medarbejder. Derudover kan udlandstelefoni tildeles medarbejdere, der er på ferie udenfor de lande, der ligger i standardabonnementet. Det giver større fleksibilitet for vores medarbejdere.”

 

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald