Tips og tricks til at passe på din skærm

Smartphones bliver i højere og højere grad en integreret del af vores hverdag. Og selvom vi ikke håber det, kan det ske, at din skærm går i stykker. En af de helt store syndere, når det gælder reparationer er nemlig en ødelagt og knækket skærm. Derfor giver vi her lidt tips og tricks til, hvordan du kan passe på din skærm, så du altid er klar til fylde dit liv, med alt det, du elsker.

Mandag den 5. oktober 2020

Cover 

Cover 

Et godt cover beskytter din telefon mod ridser og slag. Hvis du taber din telefon på et hårdt underlag, som asfalt, fliser eller sten er der mindre risiko for at skærmen bliver ødelagt, når du har et cover på telefonen. Du kan få hundredvis af forskellige modeller - alt fra det fleksible silikonecover til det stærke hardcasecover. Et godt cover sikrer at kanterne på skærmen er dækket, da det oftest er hjørnerne på skærmen, hvor revnen løber fra. Mange telefoner har også vigtige funktioner, der sidder på siden af telefonen. Samtidig sikrer et cover også bagsiden, hvor nogle telefoner har glas eller andet sårbart materiale.

 

Se vores udvalg af covers her

Features

Features

Covers kan også have forskellige features, der gør at de beskytter mere eller kan tilføje funktionalitet i hverdagen. Du kan eksempelvis købe et “Flip-flop-cover”, som ikke kun beskytter bagsiden, men også kan lukkes så det beskytter skærmen mod ridser eller andet. Derudover kan man eksempelvis få covers, der samtidig fungerer som en kortholder. På den måde kan du undgå at bære rundt på både telefon og pung.

Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse

Panserglas er ni gange hårdere end almindeligt glas og 150% sværere at ridse end stål. Det er i skrivende stund den mest hårdføre form for skærmbeskyttelse, og påvirker ikke din touchskærm eller dit frontkamera. Det kan også beskytte mod stød direkte på skærmen, som for eksempel, hvis du taber den på gulvet. Samtidig er det vigtigt at understrege, at panserglas hovedsageligt beskytter skærmen mod ridser. Hvis telefonen lander uheldigt efter et tab, kan skærmen stadig splintre, især hvis den bliver ramt i et af hjørnerne. Derfor får du den mest optimale beskyttelse ved både at have cover og panserglas på din telefon.

 

Se vores udvalg af panserglas fra Panzer her

Udstyr 

Udstyr 

Hvis du tager din telefon med på løbe- eller cykelturen, kan et løbearmbånd være behjælpeligt til at sikre, at din telefon sidder trygt og sikkert på din arm. Dermed er den langt væk fra eventuelle skarpe genstande og i sikkerhed for sved og situationer, hvor du kan tabe den. Du kan se vores udvalg af tilbehør her. 

 

Når du bruger din mobil som GPS eller til musik på køreturen, er det en rigtig god idé at have den i en mobilholder. Det er ikke kun mere sikkert for din telefon, men også for dig som bilist. I en mobilholder er telefonen sat sikkert fast i en position, der er naturlig for dig som bilist. Her er den i sikkerhed fra væsker og snavs, du slipper med at fumle med den, og dermed tabe den og eventuelt ødelægge skærmen.

Gør hver dag bedre

Find andre gode anbefalinger til hvordan du, gennem digitale platforme, kan blive inspireret og fylde dit liv med alt det, du elsker.