5 hyggelige apps til vinterferien

Februarvejret står ofte på regn, blæst og slud. Derfor kan det være rart at nyde vinterferien indendørs og hygge sig med spil, bagning og gode historier. Vi giver dig her 5 gode apps, som med garanti vil få vinterferiehyggen til at sprede sig.

Onsdag den 5. februar 2020
Pettersons Inventions

Pettersons Inventions

Hvis dine unger er vilde med den svenske mand, Pedderson og hans nuttede huebærende kat, Findus, så er appen Petterson Inventions værd at overveje. Her skal man sammen med Peddersen og Findus forsøge at bygge de fineste opfindelser, alt sammen i det finurlige og charmerende univers. Der findes flere forskellige udgaver på engelsk og svensk – men ungerne kan sagtens være med. 

 

Appen er til børn fra 4 år og op, og koster 45 kroner.

Download: iOS og Android

Rasmus Klump

Rasmus Klump

Hos Rasmus Klump er der altid fart over feltet, og noget for alle. I appen er der både spændende opgaver, sjove spil, lydbøger og film, alle med Rasmus Klump og hans venner i hovedrollerne. Og hvis det ikke skulle være nok, er der selvfølgelig også et vaskeægte pandekageværksted. 


Appen er til børn fra 4 år, er gratis, men har mulighed for tilkøb i appen.

Download: iOS og Android

Kagerullen

Kagerullen

Nok er det sidste afsnit af Den Store Bagedyst allerede løbet over skærmen, men det betyder ikke, at bagningen i de små hjem rundt omkring i Danmark går i stå af den grund. Med appen Kagerullen fra Dr. Oetker får du adgang til over 250 lækre opskrifter på kager, desserter og meget mere, som I sammen kan hygge jer med at lave. Og hvis I godt kunne tænke jer at se, hvordan man helt præcis får marcipanen lagt pænt hen over den nybagte kage, så er der også videoguides, der tager jer igennem alle de nødvendige skridt mod et sandt mesterværk. 


Appen er ganske gratis.

Download: iOS og Android

Lego Duplo World

Lego Duplo World

Når det kommer til mindre børn er Lego Duplo et hit  - både i den virkelige verden og i mobilens. I Lego Duplo World gælder det om at udforske forskellige scener for at finde ud af, hvad der ligger gemt og hvordan alting fungerer. Derudover er der rig mulighed for at bygge fantasifulde 3D konstruktioner. Sammen kan I i ægte vinterferiestil bygge en snemand, stå på skøjter og starte sneboldskampe. Hver aktivitet er tilpasset i forhold til de vigtigste indlæringsmål for børn mellem 2-5 år, så der er ingen grund til at vente med at træde ind i Lego Duplo World. 


Appen er gratis, men har forskellige muligheder for tilkøb.

Download: iOS og Android

Den glemte by

Den glemte by

Hvis du i al hemmelighed drømmer om, at få dine børn til at elske Indiana Jones, så er Den glemte by et godt sted at starte. Her bliver de store børn nemlig udfordret på ægte Indy-vis med gåder, mysterier, kreativ problemløsning og hjernebrydende historiefortællinger. Spillet anbefales til børn over fire år, men er egentlig bedre til større børn, der kan løse mysterier og tage på eventyr uden deres forældres hjælp. 


Appen koster 19 kroner og findes til iOS.

Download: iOS.

Gode råd til dit barns digitale liv

Få tips og tricks til, hvordan I som familie samt dit barn får mest muligt ud af de mange digitale muligheder.