5 YouTube kanaler der giver garanti for julestemning

Julen er på trapperne, og findes der noget bedre, end at hygge med små projekter som bagning, julepynt og farverig julemad kombineret med de bedste julesange? Vi har samlet fem YouTube kanaler med videoer og musik, som kan hjælpe dig med inspiration til de mange juleprojekter.

Onsdag den 2. december 2020

How To Cake It

How To Cake It

Jul og bagning går tit hånd i hånd. Hvorfor ikke pifte din julebagning lidt op med YouTube kanalen ‘How To Cake It’. Der er alverdens gode og kreative ideer til at give dit hjemmebag lidt ekstra knas. Du kan finde inspiration til at lave en snekugle ud af kage, en kæmpe pebermyntestok og klassikere som honningkagehuse. 

 

‘How To Cake It’ viser, at det faktisk kun er fantasien der sætter grænser. Du kan se alle videoerne her og hoppe direkte til juleideerne her. 

5-Minute Crafts

5-Minute Crafts

‘5-Minutes Crafts’ en rigtig god kanal til dig, der gerne vil lave nogle kreative julekreationer, men samtidig også har en travl hverdag.

Som navnet indikerer tager hver kreation omkring 5 minutter. Sidste år udgav kanalen videoer som “31 easy christmas tree hack” og “27 extremely delicious food ideas for upcoming christmas”, og der er også en masse gode ideer i år, som du kan kaste dig over. Du kan eksempelvis begynde på en kæmpe ginger bread kagemand eller prøve kræfter med den kreative snekugle kage. 

 

Du kan se alle videoerne her.

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Hvis man er på udkig efter retter, som man kan servere for venner, familie eller bare for sig selv igennem december, og som ikke er klassisk danske juleretter, så er Jamie Oliver en god inspirationskilde. Den berømte kok har selvfølgelig sin egen YouTube kanal, hvor han hyppigt uploader gode madlavningsvideoer. Jul og mad går hånd i hånd, så derfor har Jamie Oliver også gode råd til din julemenu. Her tager han dig med ind maskineriet, eksempelvis på hans Kalkunburger, vegetariske Pithivier tærte og så den helt store julemiddag. 

 

Du kan se alle videoerne her.

Glue Guns & Roses

Glue Guns & Roses

YouTube kanalen ‘Glue Guns & Roses’ laver videoer af DIY dekorationer lavet på meget små budgetter. Kanalen begyndte allerede tilbage i oktober at uploade videoer med DIY juledekorationer. ‘Glue Guns & Roses’ viser blandt andet, hvordan du kan juledekorationer til 5-10 kr. eller giver dig 20 forskellige ideer til juledekorationer, du kan lave selv eller sammen med familie eller venner.

 

‘Glue Guns & Roses’ laver dekorationer, som ikke ligner billige dekorationer fra tankstatioen, men derimod ligner dem, du kan købe i finere butikker. Så hvis du mangler lidt aktivitet med resten af familien, er der helt sikkert en masse god juleunderholdning at hente hos ‘Glue Guns & Roses’.

 

Du kan se alle videoerne her.

Julesange

Julesange

Hvad er december uden musikken, der virkelig sætter stemningen for den gode julehygge? Derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig - eller rettere; derfor har Mark Barner gjort det hårde arbejde for dig, og lavet en playliste med 194 julesange. Listen indeholder både nye, gamle, danske og udenlandske julesange. Du kan også nyde de mange musikvideoer til de kendte klassikere og de nyere julehits. 

 

Du kan finde spilleliste her.

Gør hver dag bedre

Find andre gode anbefalinger til hvordan du, gennem digitale platforme, kan blive inspireret og fylde dit liv med alt det, du elsker.