7 gode apps til efterårsferien

Fredag den 4. oktober 2019

Savner du inspiration til gode og sjove aktiviteter dig og dit barn kan underholde jer med i efterårsferien, så læs med her. Udendørs eller hjemme - vi har samlet en række gode apps, der får aktiveret dit barn på flere forskellige måder.

Udendørs-sjov

SvampeGuide, +12 år

SvampeGuide, +12 år

Bliv klog på svampe

De fleste forældre ved godt, at de ikke skal nikke ja, hvis barnet kommer løbende med fluesvampen i hånden og spørger om den kan spises. Men hvad med alle de andre svampe? Skoven er fuld af flotte og spiselige svampe, men det er ikke altid til at vide, hvilke der vil gøre dig dårlige og hvilke, der kan bruges i madlavningen.

 

Den danske app SvampeGuide hjælper dig på vej! Appen giver dig en komplet oversigt over svampe i Danmark, som dig og dit barn kan plukke sammen.

 

Appen koster 15-17 kr. og kan downloades til iOS og Android.

C:GEO

C:GEO

Uendelig skattejagt

Hvis du vil tage børnene med på et udendørs, live-action eventyr i nabolaget eller på ferien i udlandet, så skal i prøve C:GEO. Med geocache-appen kan I bevæge jer rundt udenfor og finde gemte digitale skatte.

 

Appen er gratis og kan downloades til Android.

 

Hvis du og familien vil på mere udendørs-eventyr anbefaler vi også, at i prøver appen Geocaching. Find dén og anbefalinger til andre sjove apps, der får dit barn udenfor.

Børn i byen, +4 år

Børn i byen, +4 år

Skal du holde efterårsferie i Aarhus eller København? Børn i byen gør det sjovt at holde efterårsferie i byen. Find vej til de gode legepladser, få tips til de bedste børne-oplevelser og rabatter på de sjoveste events for børn.

 

Appen er gratis og kan downloades til iOS og Android.

Pokémon GO, +9 år

Pokémon GO, +9 år

Pikachu, jeg vælger dig!

Du har garanteret hørt om den japanske tegneserie Pokémon, og har måske allerede kendskab til Ash og hans bedste ven Pikachu. Hvis ikke, så kan det nås endnu. Med Pokémon Go-appen kan hele familien fange alt fra søde sommerfugle til kæmpe drager ude i det fri.

 

Appen er gratis og kan downloades til iOS og Android.

Indendørs-sjov

Issa’s Edible Adventure, +4 år

Issa’s Edible Adventure, +4 år

Et globalt kokkeliv

Er det ikke nok, at dit barn kan putte en skive agurk på leverpostejsmaden, så kan du i Issa’s Edible Adventure hjælpe den lille pige Issa med at besøge madkulturer rundt omkring i verden. Sammen med Issa skal du hjælpe med at identificere, hvilken mad, der går til hvilke retter.

 

Appen giver en god forståelse for, hvor maden kommer fra. Du kan spille sammen med dit barn, og eventuel teste de evner barnet får i appen i jeres eget køkken.

 

Appen er gratis og kan downloades til iOS.

Monkey Spot Scavenger Hunt, +3 år

Monkey Spot Scavenger Hunt, +3 år

Gå på skattejagt 

Er der dårligt vejr udenfor eller lang ventetid på jeres mad på restauranten? Eller er det bare en kedelig dag for dit barn derhjemme? Så er der håb forude. Med Monkey Spot Scavenger Hunt kan du og dit barn gå på detektivarbejde i stuen eller lave videnskabelige opdagelser på loftet! 

 

Denne app gør det muligt at bruge smartphonens kamera til at blive klogere på omgivelserne. Appen gør det også i nogle tilfælde muligt at lave skattejagt udendørs.

 

Appen er gratis og kan downloades til iOS.

Halloween Puzzle, +3 år

Halloween Puzzle, +3 år

Intet efterår, uden Halloween!

Er dit barn glad for at lægge puslespil, så er Halloween Puzzle lige sagen. Appen er fyldt med gode tegninger af uhyggelige græskar, grimme zombier og små hekse. Du kan justere antallet af brikker efter dit eget barns evner.

 

Appen er gratis og kan downloades til Android.