Business All Dashboard

Med BusinessAll får I adgang til et dashboard i OneScreen Business-selvbetjeningsportalen. På dashboardet vises jeres dataforbrug måned for måned, så I hele tiden ved, hvordan forbruget udvikler sig og ligger ift. aftalen. Dashboardet opdateres hver dag, så er I sikre på, at der ikke kommer nogle uventede overraskelser.

Dataprofiler

Fra dashboardet kan I vælge, om en eller flere medarbejdere skal have lagt en profil på, således at I styrer, hvor meget data, de kan bruge. Det er nemt at skifte profil, I vælger blot én af de tilgængelige profiler fra listen. I kan skifte profil på jeres medarbejdere så ofte, det passer jer.

 

Hvis en medarbejder bruger alt den data, der er tilgængelig i deres profil, og har brug for mere data, så lægger I blot en ny profil på, og medarbejderen vil dermed få adgang til det antal GB, der er i den nye profil.

Mød Thomas

Thomas er på mange lokationer i løbet af en dag og arbejder ofte fra hjemmekontoret. Derfor har han en brugerprofil, der giver ham en masse data i Danmark.

Mød Helle

Helle er ofte på forretningsrejse og har brug for at kommunikere med hovedkontoret. Derfor har hun en brugerprofil, der giver hende data i udlandet.

Nem kontrol

Med et enkelt overblik er I hurtigt informeret om, hvorvidt jeres dataforbrug ligger inden for det aftalte niveau. Overskrider I det aftalte forbrug, kører I videre til favorable priser. Derudover er der årligt mulighed for at få det aftalte forbrug hævet.

Spørgsmål og svar

Hvordan skifter man dataprofil?

Dataprofiler er tilgængelige fra data dashboard-siden i OneScreen Business. Der kan frit vælges mellem de tilgængelige profiler, og der kan skiftes profil så ofte man finder det nødvendigt.

Hvad sker der, hvis man bruger alt data i en dataprofil?

Du modtager en besked, når du har brugt 80% af den tilgængelige data i en dataprofil og en besked, når du har brugt 100%. Ved 100% bliver mobildata forbindelsen lukket, og du vil skulle kontakte virksomhedens teleadministrator og få lagt en ny profil på for at åbne op for data igen.

Begrænser dataprofiler også for tale?

Som udgangspunkt nej. Dataprofiler begrænser kun for brug af data. Tale er ubegrænset inkluderet i BusinessAll. Dog er der virksomheder, der har brug for abonnementer, der udelukkende er til brug inden for Danmark. Til dette formål er der dataprofiler, der også spærrer for opkald til udlandet.