5G netværk og dækning – Før din virksomhed ind i fremtiden

5G netværkets lynhurtige hastigheder giver helt nye muligheder for virksomheder og deres medarbejdere. Fx med 5G internet til mindre virksomheder eller som medarbejderinternet. Til større virksomheder, der har brug for ultrahøj sikkerhed og stabilitet danne 5G også grundlag for Private netværk.

5G netværkets lynhurtige hastigheder giver helt nye muligheder for virksomheder og deres medarbejdere. Fx med 5G internet til mindre virksomheder eller som medarbejderinternet. Til større virksomheder, der har brug for ultrahøj sikkerhed og stabilitet danne 5G også grundlag for Private netværk.

Telenor siger velkommen til fremtidens netværk

Telenor Erhverv gør dig klar til fremtidens oplevelser og muligheder med 5G, der er femte generation af mobilnetværket med ekstreme hastigheder. Et abonnement med 5G giver dig internet, der er hurtigere og mere stabilt end nogensinde før. I løbet af de næste år kommer 5G til at spille en stadig større rolle i vores liv - i takt med at flere ting omkring os kommer online, og vores behov for hurtigt internet bliver større.

Er du kunde hos Telenor Erhverv med et 5G abonnement, kan du komme på Telenors 5G netværk, hvis du har en 5G mobil, og du befinder dig i et af de dækningsområder i Danmark, hvor Telenor har åbnet op for 5G.

 

Sådan bliver du klar til at bruge 5G netværket

Fordele ved 5G

5G internet

5G internet

Med 5G internet får I en lynhurtig forbindelse med høj stabilitet og kapacitet. 

Det eneste I behøver er en router, et simkort og en stikkontakt. 

Privat netværk med 5G

Privat netværk med 5G

Kort fortalt er et privat netværk en garanti for uforstyrrede forbindelser i en tid, hvor selv kort nedetid kan være fatalt eller forretningskritisk. Private netværk kan leveres på både 4G-LTE og 5G-teknologi – alt efter hvor høje jeres performancekrav er.

Formidable fremtidsudsigter med 5G

Formidable fremtidsudsigter med 5G

Maskiner, der taler og selvkørende biler. Vi skal ikke ret mange år tilbage, før det lød som den rene fremtidsutopi. Men vi har åbenbart halet ind på fremtiden – og 5G-netværket er en af grundene til det.

 

Den nye netværkstype giver mange bedre og nye muligheder, der også gavner erhvervslivet, fx mere fleksible arbejdspladser, både på hjemmekontoret eller i virksomheden.

5G whitepaper til fremstillingsindustrien

5G whitepaper til fremstillingsindustrien

Bliv klogere på 5G´s potentiale for fremstillingsindustrien. Download vores whitepaper og lær mere om de sidste nye udviklinger inden for industri og netværksteknologi. Du får også syv konkrete råd til, hvordan du kan gøre din fremstilling smatere med 5G.

Vær klar til fremtiden med en 5G klar telefon

Hos Telenor har vi allerede flere 5G mobiler i vores udvalg, så du er klar til alle oplevelserne, det nye 5G netværk åbner for.

Mere om 5G

5G er en forkortelse for 5. generation af mobilnetværk. Det er fremtidens hurtige netværk, og det er en helt ny infrastruktur, der vil åbne for endnu bedre brugeroplevelser, flere muligheder og højere hastigheder på det mobile netværk. Den nye netværksteknologi giver større kapacitet, mere sikkerhed og hurtigere overførsler af store mængder data uden forsinkelser.

5G er langt mere end mobiltelefoni, som vi kender det i dag. På 5G bliver det muligt at koble utallige enheder sammen online – og lade dem kommunikere med hinanden. 5G nettet vil have kapacitet til at håndtere milliarder af tilkoblede enheder på samme tid. Det vil give muligheder i hele samfundet. De nye digitale teknologier kan forbedre alt fra VR/AR og live streaming til førerløse biler, trafikstyring og produktionsstyring.

Med 5G bliver det muligt at downloade datatungt indhold super hurtigt, streame HD helt uden irriterende afbrydelser og spille avancerede spil over det mobile netværk. Du kan også dele store filer uden afbrydelser.

Sammenlignet med vores 4G netværk, der i forvejen er lynhurtigt, kan du forvente hastigheder, som er op til 10 x hurtigere. Teknologien lader dig være online på utallige enheder samtidig og uden forsinkelser.

I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med et nyt simkort, når 5G udrulles. Dit 4G simkort virker stadig på det nye netværk, men hvis du har et ældre 2G eller 3G simkort, er det nødvendigt at anskaffe et nyt.

For at komme på 5G netværket skal du have en 5G ready telefon. Det er dog værd at understrege, at 4G stadig udbygges og optimeres, og vil være det netværk, der imødekommer langt de fleste behov, vi kender fra vores mobile hverdag i dag.

Nej. Vi holder os naturligvis langt under de gældende grænseværdier for mobilstråling fastsat af Sundhedsstyrelsen. Læs mere her

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar hverdage 8-16.