5G hos Telenor Erhverv – Før din virksomhed ind i fremtiden

Telenor gør din virksomhed klar til fremtiden med 5G’s lynhurtige hastigheder, og åbner en helt ny verden af muligheder.

Telenor gør din virksomhed klar til fremtiden med 5G’s lynhurtige hastigheder, og åbner en helt ny verden af muligheder.

Telenor siger velkommen til fremtidens netværk

Vi er i Telenor i gang med at udrulle fremtidens netværk. Med 5G sikrer vi, at vores verdensklasse netværk fortsætter i fremtiden. Som Telenor kunde kan man allerede nyde 5G i København, Aalborg, Aarhus og Odense. Telenor dækker allerede hele landet med 4000 master, der leverer lynhurtig 4G, nu ser vi mod fremtiden. Det er 5G, og det er netværk i verdensklasse.

Sådan bliver din virksomhed klar til 5G med Telenor

Er du kunde hos Telenor med et 5G abonnement, kan du komme på Telenors 5G netværk, hvis du har en 5G mobil, og du befinder dig i et af de dækningsområder i Danmark, hvor Telenor har åbnet op for 5G.

Vi har nu tændt for 5G i de fire største byer

Vi har nu tændt for 5G i de fire største byer

 

Arbejdet med 5G er i fuld gang, og vi nærmer os hastigt fuld dækning i landets fire største byer, København, Aalborg, Aarhus og Odense. Men også resten af landet er godt med. Vi har nemlig allerede tændt for 5G på hundredvis af master over hele Danmark, og hver eneste dag kommer der nye til. Vi holder planen og glæder os til at byde størstedelen af danskerne velkommen på 5G fra Telenor Erhverv i 2022.

Vælg din 5G telefon

Hos Telenor har vi et stort udvalg af telefoner, der er klar til 5G. Telefonerne godkendes løbende af producenterne til brug på vores 5G-netværk. Her kan du se de modeller, der allerede er godkendt, og der tilføjes hele tiden nye til listen. Du kan desuden læse mere og se status på hver enkelt telefon i bunden af telefonens produktside.

 

Godkendte 5G mobiler:

Apple iPhone 12 

Apple iPhone 12 Mini

Apple iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro Max

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21 Ultra

Nokia 8.3

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8

Formidable fremtidsudsigter med 5G

Formidable fremtidsudsigter med 5G

Maskiner, der taler og selvkørende biler. Vi skal ikke ret mange år tilbage, før det lød som den rene fremtidsutopi. Men vi har åbenbart halet ind på fremtiden – og 5G-netværket er en af grundene til det.

 

Den nye netværkstype giver mange bedre og nye muligheder, der også gavner erhvervslivet, fx mere fleksible arbejdspladser, både på hjemmekontoret eller i virksomheden.

Privat netværk med 5G

Privat netværk med 5G

Kort fortalt er et privat netværk en garanti for uforstyrrede forbindelser i en tid, hvor selv kort nedetid kan være fatalt eller forretningskritisk. Private netværk kan leveres på både 4G-LTE og 5G-teknologi – alt efter hvor høje jeres performancekrav er.

5G whitepaper til fremstillingsindustrien

5G whitepaper til fremstillingsindustrien

Bliv klogere på 5G´s potentiale for fremstillingsindustrien. Download vores whitepaper og lær mere om de sidste nye udviklinger inden for industri og netværksteknologi. Du får også syv konkrete råd til, hvordan du kan gøre din fremstilling smatere med 5G.

5G har bæredygtighed i fokus

Med 5G kan du øge fokus på bæredygtighed i din virksomhed, da vi ser frem til et netværk der er grønnere og mere klimavenligt. Energiforbruget forventes langt lavere på 5G sammenlignet med 4G. Vores mål er på sigt, at 5G bliver op til 10 gange mere klimaeffektivt end 4G.


Hos Telenor leverer vi netværk i verdensklasse, og med 5G sikrer vi, at du er klar til fremtiden.

Mere om 5G

5G er en forkortelse for 5. generation af mobilnetværk. Det er fremtidens hurtige netværk, og det er en helt ny infrastruktur, der vil åbne for endnu bedre brugeroplevelser, flere muligheder og højere hastigheder på det mobile netværk. Den nye netværksteknologi giver større kapacitet, mere sikkerhed og hurtigere overførsler af store mængder data uden forsinkelser.

5G er langt mere end mobiltelefoni, som vi kender det i dag. På 5G bliver det muligt at koble utallige enheder sammen online – og lade dem kommunikere med hinanden. 5G nettet vil have kapacitet til at håndtere milliarder af tilkoblede enheder på samme tid. Det vil give muligheder i hele samfundet. De nye digitale teknologier kan forbedre alt fra VR/AR og live streaming til førerløse biler, trafikstyring og produktionsstyring.

Med 5G bliver det muligt at downloade datatungt indhold super hurtigt, streame HD helt uden irriterende afbrydelser og spille avancerede spil over det mobile netværk. Du kan også dele store filer uden afbrydelser.

Sammenlignet med vores 4G netværk, der i forvejen er lynhurtigt, kan du forvente hastigheder, som er op til 10 x hurtigere. Teknologien lader dig være online på utallige enheder samtidig og uden forsinkelser.

I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med et nyt simkort, når 5G udrulles. Dit 4G simkort virker stadig på det nye netværk, men hvis du har et ældre 2G eller 3G simkort, er det nødvendigt at anskaffe et nyt.

For at komme på 5G netværket skal du have en 5G ready telefon. Det er dog værd at understrege, at 4G stadig udbygges og optimeres, og vil være det netværk, der imødekommer langt de fleste behov, vi kender fra vores mobile hverdag i dag.

Nej. Vi holder os naturligvis langt under de gældende grænseværdier for mobilstråling fastsat af Sundhedsstyrelsen. Læs mere her

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.