#TelenorStudents

Hos Telenor tilbyder vi studerende relevante og spændende studiejobs i store dele af vores virksomhed både i Aalborg og København i eksempelvis HR, Jura, Kommunikation, Customer Experience, Kundeservice, Finans mv.

Studiejob

Vores nuværende studentermedhjælpere beskriver Telenor som en professionel virksomhed, der tager højde for den enkelte medarbejder. De er glade for, at vi udviser fleksibilitet og stor forståelse for, at studiet altid kommer i første række og giver også gerne sparring, hvis der er brug for det.

 

”Telenor er et sted, hvor du kan lære værdien af din egen færdighed, hvor dine kollegaer stoler på og respekterer dig og det arbejde, du udfører, og hjælper dig med at vokse. Jeg har friheden til at være mig selv og arbejde på min egen måde, og mine præstationer værdsættes”

Stela, Junior UX Designer (Studentermedhjælper), Process & Tools, Technology

”Det er utrolig spændende at være en del af en større virksomhed som Telenor, herigennem også det fantastiske netværk der er opsat i virksomheden. Derudover er der en virkelig stor positivitet og støtte omkring de opgaver man udfører, hvilket er med til at motivere en til at gøre sit bedste.”

Christian, Jr. Data Analyst, Data & Analytics.

Telenor Student Network

Telenor Student Network

Som studerende i Telenor bliver du en del af vores interne studenternetværk, Telenor Student Network, der mødes 3-4 gange om året. Netværket drives af studerende, for studerende, i en social og faglig setting. Formålet er udelukkende at skabe et socialt forretningsnetværk, der går bredere end blot din egen afdeling. Læs mere om Telenor Student Network her. 

Telenor Internship Programme

Telenor Internship Programme

For Telenor er dét at inddrage talentfulde studerende, som kan bidrage med nye ideer, ny viden og anderledes perspektiver til vores projekter vigtigt. Vi er af den overbevisning, at studerende kan og skal være med til at forme fremtidens Telenor og derfor venter vi på dig, som har lyst til at være en del af vores nyoprettede praktikforløb. Læs mere om Telenor Internship Programme her

Klar til det næste skridt i din karriere?

Synes du, at det næste skridt i din karriere skal være hos Telenor? Enten som studentermedhjælper eller praktikant? Så læs mere i oversigten over vores ledige jobs – vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning!

Projekt- eller specialesamarbejde?

Er du studerende på en videregående uddannelse, og leder du efter en virksomhed, hvor du kan samle empiri til et større projekt eller dit speciale? Så vil vi i Telenor ofte gerne indgå et samarbejde. Kontakt os på rekruttering@telenor.dk.

 

”At skrive et speciale er en stor opgave, som tager lang tid og kan være meget omfattende. Det er dermed vigtigt, at sikre nogle klare rammer om, hvad opgaven skal indeholde, samt hvordan den skal udformes. Jeg var så heldig, at jeg fik mulighed for at samarbejde med Telenor indenfor Performance Management processer. Telenor var meget imødekommende og bidrog med sparring og vidensdeling under processen. Jeg er utrolig glad for at jeg fik muligheden for at samarbejde med en moderne virksomhed som Telenor”. Jeppe, tidl. specialestuderende.