Hjemmearbejdspladser der giver overskud

En hurtig og stabil forbindelse er fundamentet for enhver hjemmearbejdsplads, men den gode opkobling skal ikke stå alene. Derfor har vi sammensat en række løsninger, der giver de bedste muligheder for virksomheder og medarbejdere, der ser fordelene i at arbejde fleksibelt. Høj sikkerhed, stærke forbindelser og enkle kommunikationsløsninger. Det er i dette krydsfelt, at I med Telenor Erhverv kan arbejde hvor som helst og når som helst.

En hurtig og stabil forbindelse er fundamentet for enhver hjemmearbejdsplads, men den gode opkobling skal ikke stå alene. Derfor har vi sammensat en række løsninger, der giver de bedste muligheder for virksomheder og medarbejdere, der ser fordelene i at arbejde fleksibelt. Høj sikkerhed, stærke forbindelser og enkle kommunikationsløsninger. Det er i dette krydsfelt, at I med Telenor Erhverv kan arbejde hvor som helst og når som helst.

Kontakt mig

Se fordelene i flere perspektiver

Konceptet bag udtrykket Flexible Work er, at hverken medarbejder eller virksomhed oplever begrænsninger ved, at der arbejdes hjemmefra eller på farten. Nedenfor kan I klikke på de områder, som har størst relevans for jer. Hvert perspektiv giver jer forskellige fordele.

Kan I spare penge på medarbejderbredbånd?

Når I vælger medarbejderbredbånd til jeres hjemmearbejdspladser fra Telenor Erhverv, vælger I også en landsdækkende løsning. Det betyder, at I kan samle alle jeres bredbåndsforbindelser i én samlet aftale - og det har både sine administrative og økonomiske fordele. Find ud af, hvor meget I kan spare ved at outsource til Telenor Erhverv ved at prøve vores bredbåndsberegner.

Skal dine medarbejdere have bredbånd hjemme?

Skal dine medarbejdere have bredbånd hjemme?

Har du overvejet at give dine medarbejdere bredbånd til hjemmekontoret? Med medarbejderbredbånd fra os får du en internetløsning, der dækker i hele hjemmet. 

 

Du kan give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for en god hjemmearbejdsplads med bredbånd fra os. Vi hjælper dig med alt det praktiske, så du sparer tid på det administrative, økonomiske og praktiske. 

Hvis du vil vide mere

Hjemmearbejde egner sig ikke til alle typer virksomheder, men I kan blive klogere på, hvad de konkrete fordele kan være. Læs, hvordan I etablerer hjemmearbejdspladser med overskud her i vores whitepaper.

Hjemmearbejde egner sig ikke til alle typer virksomheder, men I kan blive klogere på, hvad de konkrete fordele kan være. Læs, hvordan I etablerer hjemmearbejdspladser med overskud her i vores whitepaper.

Download whitepaper

Sammensæt jeres egen hjemmearbejdsplads

Sammensæt jeres hjemmearbejdspladser, så de passer virksomhedens behov. Få rådgivning til den rette kombination af hurtigt internet, høj sikkerhed og enkel IT-kommunikation.

MaxSpeed Business

Hurtigt og stabilt internet til hjemmearbejdspladsen

Mobilt bredbånd

Hurtigt og stabilt internet til den fleksible arbejdsplads

Managed Service

Undgå tidskrævende mellemled og vind mere tid

Teams by Telenor

Saml alt jeres kommunikation på én platform

Mobile Device Management

Få bedre datasikkerhed på alle jeres mobile enheder

E-learning

Giv medarbejderne den nødvendige sikkerhedsviden

Call Management

Giv jeres kunder en god oplevelse, når de ringer ind

OneScreen Business

Nem selvbetjening og forbrugsanalyse

Få rådgivning allerede i dag

En godt sammensat hjemmearbejdsplads stiller medarbejderen og virksomheden stærkere. Bestil et opkald og få vores bud på en løsning, der giver overskud og matcher jeres behov.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

Ofte stillede spørgsmål om hjemmearbejdspladser

At arbejde hjemmefra giver ikke nødvendigvis mere administration til virksomheden. Vælger I for eksempel medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv til jeres hjemmearbejdspladser, kan I reducere administrationsbyrden. Her indgår alle jeres bredbåndsforbindelser i én samlet arbejdsrelateret ordning.

 

Vi tager os af hele processen, hvilket sparer jer tid og besvær. Slut med at bruge tid på bogholderi, IT-support og ledergodkendelser. Derudover får I mulighed for at outsource brugerrettet administration til os. Det betyder, at vi kan håndtere ting som hurtigere forbindelser, adresseændringer eller teknikerbesøg i forbindelse med nye tilkoblinger. 

 

Ved at have én samlet virksomhedsaftale hos os undgår I dermed tung bilagshåndtering og får bedre administrativt overblik. Aftalen til hjemmearbejde giver ikke kun besparelser i tid, men også fordele for jeres medarbejdere.

Det er selvfølgelig muligt at få support fra hjemmekontoret. Med Managed Service har alle medarbejderne adgang til vores konsulenter, som står til rådighed. Hvor meget vi skal hjælpe med, udarbejder vi sammen med jer. Så matcher mulighederne med virksomhedens behov.

 

For eksempel kan vi hjælpe med at varetage den brugerrettede administration på jeres bredbånd. Det sparer virksomheden tid og giver medarbejderen mere frihed. Hvis en medarbejder har et særligt behov eller oplever en udfordring, kan personen kontakte os direkte.

 

Næste gang en kollega spørger om højere hastighed eller mere data i sit abonnement, kan personen kontakte os direkte. Med andre ord: I slipper for at være mellemled. På den måde sparer I tid på administration, og medarbejderen får mere effektiv service.

 

For at få din virksomhed klar til hjemmearbejde gør vi opsætningen nem og overskuelig for jer. Målet er, at kommunikationen stadig kan være effektiv, selvom dialogen foregår på distancen.

 

Først foretager vi en grundig analyse for at sikre optimal dækning og hastighed på alle jeres hjemmearbejdspladser. Baseret på denne analyse udarbejder vi en samlet og fleksibel aftale, der passer til jeres behov. Bagefter hjælper vi med at opsætte jeres bredbåndsforbindelse til hjemmekontoret.

 

I kan nemt tilføje eller fjerne bredbåndsforbindelser efter behov, da bredbåndsaftalen er fleksibel og uden binding.

Det er vigtigt at forbedre sikkerheden på medarbejdernes hjemmekontor. Hos Telenor Erhverv anbefaler vi og kan hjælpe jer med:

 

En analyse af sikkerhedsniveauet i virksomheden. Hos Telenor Erhverv kan I få en dybdegående rapport, der viser eventuelle sikkerhedshuller og med en række handlepunkter, der stiller jer stærkere mod potentielle cybertrusler. 

 

I kan også forbedre sikkerheden på hjemmekontoret ved få Device Management. På den måde kan administrationen styre og kontrollere alle mobile devices, som er fordelt ud på medarbejderne. Bliver en medarbejders mobil hacket eller stjålet, kan I hurtigt spærre, låse og slette enheden.

 

Med Mobile Device Management kan I stille krav til adgangskoder, så I opfylder minimumskravene til password-kompleksitet. Så kan medarbejderne for eksempel ikke bruge adgangskoder som “1234”, der let kan hackes.

 

Derudover bør I naturligvis have en sikker bredbåndsforbindelse, der krypterer data og beskytter mod uautoriseret adgang.