Få medarbejderbredbånd til din virksomhed

Medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv giver virksomheden de bedste forudsætninger for stabile og hurtige forbindelser på hjemmearbejdspladserne. Telenor Erhverv dækker hele Danmark, og vores rådgivere hjælper jer til en løsning, der giver mening for både virksomhed og medarbejdere.

Medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv giver virksomheden de bedste forudsætninger for stabile og hurtige forbindelser på hjemmearbejdspladserne. Telenor Erhverv dækker hele Danmark, og vores rådgivere hjælper jer til en løsning, der giver mening for både virksomhed og medarbejdere.

Fuld dækning

Vi gennemgår dækningsmulighederne for medarbejderne, så alle er sikret en optimal løsning, når I vælger medarbejderbredbånd til jeres virksomhed.

Problemfri overflytning

Vi hjælper med flytningen fra jeres nuværende udbyder til os, så I får en sikker og gnidningsfri overgang.

Spar tid

Med medarbejderbredbånd sparer I ressourcer på det tekniske, økonomiske og administrati-ve.

Er medarbejderbredbånd en god økonomisk løsning?

Når du vælger bredbånd til dine medarbejdere fra Telenor Erhverv, vælger du en løsning, der dækker over hele landet. Det betyder, at du kan samle alle jeres bredbåndsforbindelser i én pakke. Det har både økonomiske og administrative fordele for dig og din virksomhed. Find ud af, hvor meget din virksomhed kan spare ved at prøve vores bredbåndsberegner.

Sørg for godt bredbånd til dine medarbejdere

Sørg for godt bredbånd til dine medarbejdere

Hjemmekontor, hjemmearbejdsplads – du har formentlig hørt disse ord en del gange de seneste år. Helt konkret er medarbejderbredbånd det samme som arbejdsgiverbetalt internet. Fordelen er mere fleksibilitet for både virksomhed og medarbejder.


Se fordelene ved vores forskellige løsninger til hjemmearbejde.

Arbejdsgiverbetalt internet uden bøvl

Arbejdsgiverbetalt internet uden bøvl

Er firmabetalt internet til medarbejdere ikke bare en masse administrativt bøvl? Det behøver ikke være indviklet. Hos Telenor Erhverv kan du nemlig glæde dig over:

 

  • Fuld dækning og hurtigt internet over hele landet
  • Problemfri overflytning fra gammelt til nyt teleselskab
  • Mindre tid på det tekniske, økonomiske og administrative

Med vores medarbejderbredbånd til hjemmearbejdspladsen får du en landsdækkende løsning. Det vil sige én samlet aftale med mulighed for ét enkelt abonnement og én faktura.

 

 

 Fleksibelt medarbejderbredbånd

Fleksibelt medarbejderbredbånd

Skal du også have internet på farten? Hos os kan du få mobilt bredbånd, der matcher dine og virksomhedens behov. Vælg mellem forskellige løsninger, der alle giver adgang til hurtigt og stabilt netværk, uanset om du er på kontoret, hjemme eller på farten.

Sammensæt medarbejdernes hjemmearbejdspladser, så de matcher virksomhedens behov. Har du brug for rådgivning? Kontakt os og tal med vores erfarne eksperter. Så vil vi med glæde finde den rette kombination af hurtigt internet og høj sikkerhed - både på kontoret såvel som derhjemme.

Læs mere om mobilt bredbånd til erhverv.

Ofte stillede spørgsmål om medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd er arbejdsgiverbetalt internet. Det vil sige, at du som medarbejder får betalt dit internet af arbejdspladsen, og som leder sikrer du, at alle medarbejderne kan arbejde hjemmefra via et hurtigt internet. Det er, selvom resten af familien også er hjemme og på nettet.
Hos Telenor Erhverv tilbyder vi hurtigt og stabilt internet i hele landet, som både dine medarbejdere og virksomheden får gavn af. Med vores medarbejderbredbånd kan hver enkelte medarbejder nemlig arbejde effektivt hjemmefra og for eksempel holde online møder uden risiko for dårlig forbindelse. Det er en løsning, der giver mening for både medarbejder og virksomhed.

Markedet tilbyder forskellige løsninger indenfor firmabetalt internet. Hvilken en, du bør vælge, afhænger af virksomhedens forbrug. Men vi hjælper altid gerne med at vælge den rigtige hastighed og løsning til din virksomhed.
Hos Telenor Erhverv er du sikret firmabetalt internet og medarbejderbredbånd, der passer til netop jer – og altid med masser af lynhurtig forbindelse, der omfavner både arbejds- og familieliv. Vi sørger også for at flytte den nuværende internetforbindelse, så du slipper for bøvl med det.
Du kan se, hvor meget du kan spare på at flytte dit medarbejderbredbånd til Telenor Erhverv her, uanset om du foretrækker bilagsafregning eller løntilskud.
Skal medarbejderne også kunne være online på farten? Så har du brug for mobilt internet. Se vores løsninger på mobilt internet til erhverv her, og vælg den pakke, der matcher din virksomheds forbrug bedst.

I skal som minimum sikre, at jeres medarbejdere har god nok båndbredde til at kunne arbejde gnidningsfrit. Uanset om de sidder på kontoret i København eller arbejder hjemmefra i Aalborg. Hvis der så også er overskud på forbindelsen til at hele familien også kan arbejde hjemme, streame eller have videoopkald med farmor, så er det en bonus, dine medarbejdere vil takke dig for.
Derudover bør jeres medarbejderbredbånd være sikker. Ellers kan kriminelle lettere misbruge følsomme data i virksomheden, og det koster dyrt.

Vi tilbyder fiber med op til 2500 Mbit. I kan oven i købet få markedet bedste WiFi 6-router med i købet, så I får mest muligt ud af forbindelsen. Det er mere end nok til, at hele familien kan være hjemme og streame serier, game, holde online møder og lytte til musik på samme tid.
Hvor mange Mbit bredbånd du helt præcist skal bruge, afhænger af antal enheder, og hvad I bruger internettet til. Husk, at selvom din virksomhed måske ikke har det store forbrug, så løber det op, når der er mange enheder, der skal bruge internet på én gang. Er du i tvivl om, hvad din virksomhed har brug for af firmabetalt internet, er det derfor en god idé at spørge os til råds. Kontakt vores erfarne eksperter her.

Der er gode grunde til at investere i medarbejderbredbånd hos Telenor Erhverv. Til dels får alle medarbejdere internet med høj oppetid og hastighedsgaranti. Det sikrer, at hjemmearbejdet ikke bliver unødvendigt forstyrret.
Som virksomhed betyder det ofte gladere medarbejdere, der kan få en mere overskuelig arbejdsdag i de lidt mere travle perioder, hvor det er nemmere at arbejde hjemmefra.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Vi er klar mandag til lørdag 7-23.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald