Få medarbejderbredbånd til dit arbejde

Få medarbejderbredbånd til dit arbejde

Med et medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv kan du få de bedste forudsætninger for godt internet på hjemmearbejdspladsen. Find den rette løsning, der giver mening for både medarbejder og virksomhed.

Med et medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv kan du få de bedste forudsætninger for godt internet på hjemmearbejdspladsen. Find den rette løsning, der giver mening for både medarbejder og virksomhed.

Kan din virksomhed spare penge på medarbejderbredbånd?

Når du vælger bredbånd til dine medarbejdere til jeres hjemmekontorer fra Telenor Erhverv, vælger du en løsning, der dækker over hele landet. Det betyder, at du kan samle alle jeres bredbåndsforbindelser i én pakke. Det har både økonomiske og administrative fordele for dig og din virksomhed. Find ud af, hvor meget din virksomhed kan spare ved at vælge Telenor Erhverv og prøv vores bredbåndsberegner.

Sørg for godt bredbånd til dine medarbejdere

Sørg for godt bredbånd til dine medarbejdere

Hjemmekontor, hjemmearbejdsplads – du har formentlig hørt disse ord en del gange de seneste år. Men har du også hørt om langsomt, ustabilt internet? Det er en udfordring, flere medarbejdere kan opleve, når de arbejder hjemmefra.

 

En god løsning er medarbejderbredbånd fra Telenor Erhverv. Her får du en samlet løsning for alle medarbejdere, der gerne vil kunne arbejde hjemmefra. Det vil sige en stabil og hurtig internetforbindelse ud i alle hjørner af boligen.

 

Helt konkret er medarbejderbredbånd det samme som arbejdsgiverbetalt internet. Fordelen er mere fleksibilitet og hurtig forbindelse uden begrænsninger. På den måde kan du for eksempel holde virtuelle møder derhjemme. Fri for at blive forstyrret af irriterende udfald. 


Se fordelene ved vores forskellige løsninger til hjemmearbejde.

Arbejdsgiverbetalt internet uden bøvl

Arbejdsgiverbetalt internet uden bøvl

Er firmabetalt internet til medarbejdere ikke bare en masse papirarbejde? Fyldt med overflødige procedurer og skatteregler? Det behøver ikke være indviklet. Hos Telenor Erhverv kan du nemlig glæde dig over:

 

  • Fuld dækning og hurtigt internet over hele landet
  • Problemfri overflytning fra gammelt til nyt teleselskab
  • Mindre tid på det tekniske, økonomiske og administrative

 

Med vores medarbejderbredbånd til hjemmearbejdspladsen får du en landsdækkende løsning. Det vil sige én samlet aftale med mulighed for ét enkelt abonnement og én faktura. 

 

Er der flere end 30 ansatte i virksomheden? Med BusinessAll får du et fremtidssikret og brugervenligt værktøj til at håndtere alle virksomhedens forskellige abonnementer. Via en fælles datapulje, som alle deler, kan du let overskue, hvor meget data der bliver brugt og af hvem. 

Hurtigt og stabilt internet på hjemmearbejdspladsen

Hurtigt og stabilt internet på hjemmearbejdspladsen

Når den enkelte medarbejder arbejder hjemme, er det vigtigt med lynhurtig forbindelse. Så kan arbejdsgangen være både gnidningsfri og effektiv. 

 

Derfor sørger vi for medarbejderbredbånd med plads til hele familien. Hold videomøder, stream en serie, spil et online spil – alt er muligt på samme tid.

 

Med MaxSpeed Business kan dit firma få op til 2.500 Mbit stabil forbindelse i hele hjemmet. Oprettelsen er gratis, og du skal ikke betale for nogen TV-pakke. Bliv klogere på vores lynhurtige internet.

 

Skal du også have internet på farten? Hos os kan du få mobilt bredbånd, der matcher dine og virksomhedens behov. Vælg mellem forskellige løsninger, der alle giver adgang til hurtigt og stabilt netværk. Arbejder du for eksempel i toget, kan du blot sætte vores USB-dongle i din bærbare computer. Så er du på nettet med mobilt bredbånd til erhverv.

Medarbejderbredbånd med høj sikkerhed

Medarbejderbredbånd med høj sikkerhed

Er sikkerheden i orden på din hjemmearbejdsplads? Hvis svaret er nej, kan kriminelle lettere misbruge følsomme data i virksomheden. Derfor er det vigtigt med et medarbejderbredbånd, der kan beskytte dataene.

 

Med Telenor Erhverv kan du være helt tryg. Vi tilbyder nemlig Mobile Device Management (MDM). Det er en effektiv løsning, der gør det muligt for din administrator at styre mobile enheder overalt. Hvis en medarbejder for eksempel mister sin arbejdstelefon, kan du hurtigt spærre, låse og slette telefonens indhold.

 

Lær mere om, hvordan du styrker virksomhedens datasikkerhed.


Sammensæt medarbejdernes hjemmearbejdspladser, så de passer til virksomhedens behov. Har du brug for rådgivning? Kontakt os og tal med vores erfarne eksperter. Så vil vi med glæde finde den rette kombination af hurtigt internet og høj sikkerhed - både på kontoret såvel som derhjemme.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald