MDM (Mobile Device Management)

MDM styrker virksomhedens datasikkerhed på jeres mobile enheder. Mobile Device Management højner sikkerheden for både virksomhed og medarbejder på både adfærd- og systemniveau ved hjælp af en enkel centralstyring.

MDM styrker virksomhedens datasikkerhed på jeres mobile enheder. Mobile Device Management højner sikkerheden for både virksomhed og medarbejder på både adfærd- og systemniveau ved hjælp af en enkel centralstyring.

Større datasikkerhed på mobiltelefoner, tablets og bærbare computere
Klare retningslinjer for passwords, så kritisk data er bedre beskyttet
Alle mobile enheder styres centralt, så I sparer resurser på administrationen

MDM Basic Managed Service

MDM Basic er uden binding, og den månedlige pris defineres ud fra antallet af medarbejdere i virksomheden. Det betyder også, at jeres aftale på mobilsikkerhed er skalerbar alt efter udviklingen i jeres virksomhed.

39 kr./md per medarbejder
Oprettelse 1000 kr.
Ingen binding
Managed Service
MDM Managed Service

MDM Managed Service

En sikkerhedskonsulent fra Telenor hjælper jer med at implementere jeres MDM Basic. I får også en indføring I, hvordan Mobile Device Management-systemet virker, så jeres administration kan tage det i brug med det samme. Vi er også tæt på, hvis der er udfordringer i den daglige drift. Det kan f.eks. være, hvis en mobil skal nulstilles, eller når en nyansat skal kobles op på jeres MDM Basic abonnement.  

5 gode råd til høj mobilsikkerhed på jobbet

5 gode råd til høj mobilsikkerhed på jobbet

Som arbejdsgiver er det ikke altid let at finde hoved og hale i hvordan, man bedst sørger for, at it-sikkerheden bliver overholdt på virksomhedens mobile enheder. Derfor har vi samlet fem gode råd til, hvordan Mobile Device Management kan være med til at styrke virksomhedens it-sikkerhed.

Skal vi finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Kundeservice ikon

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig i gang med den rigtige løsning.

Bestil et opkald

FAQ om MDM

MDM er en forkortelse for ‘Mobile Device Management’ og er et system, der giver dig mulighed for at styre medarbejdernes mobile enheder fra én central.

Med MDM kan virksomheden bedre holde et vågent øje med mulige, mistænksomme programmer og dermed sikre, at data og personlige oplysninger ikke ender i de forkerte hænder. Samtidig er MDM en løsning på, at hvis en medarbejders arbejdstelefon eller tablet bliver stjålet, så giver MDM mulighed for at slette enheden eksternt.

MDM er altså særligt relevant, når medarbejderne har adgang til virksomhedens system og data på farten. Her bruger de nemlig ofte offentlige Wi-Fi netværk, som kan have dårlig beskyttelse. Det betyder, at din virksomhed er mere udsat for, at ondsindede personer får adgang til værdifulde oplysninger.

MDM er en effektiv måde at styrke sikkerheden i virksomheden. Systemet hjælper med at kontrollere indholdet og sikkerheden på de smartphones og tablets, medarbejderne bærer rundt på. Alle disse enheder er nemlig modtagelige over for de trådløse sikkerhedsrisici. 

Hvis du vil gøre det svært for hackere at få adgang til dataene, så er god mobilsikkerhed altså essentielt. Og det kan du få med et MDM-abonnement hos os.

Med MDM kan du blandt andet slette enhedens data og gemte passwords, før nogen kan misbruge enhedens adgang til virksomhedens systemer. På den måde forbliver fortrolige data fortrolig. Du kan også sætte krav til adgangskoder, så lette koder som “1234” ikke bliver godkendt.

En anden måde, som MDM styrker sikkerheden på, er, virksomhedens mobile enheder hurtigt kan blive opdaterede centralt gennem en MDM-server. Det betyder, at dine ansatte har de nyeste versioner af relevante programmer. Det gør, at din virksomhed ikke bruger forældede systemer, som ofte er dårligere stillet mod digitale trusler end helt nye opdateringer.

Derudover er det lettere at opsætte enheder, for eksempel ved at installere bestemte programmer, da du allerede har adgang til enheden. Dermed bliver arbejdet mere effektivt for IT-administratoren, og når en ny medarbejder starter, er de mobile enheder allerede klar til brug.

Alle virksomheder, som anvender mobile enheder, kan bruge MDM. Det vil sige, at hvis dine medarbejdere har arbejdsgiverbetalte mobiler eller tablets,, så er MDM relevant. Dette hænger godt sammen med navnet ‘mobile device management’, som netop handler om at styre mobile enheder.

Hos Telenor Erhverv tilbyder vi MDM til en pris, der er defineret ud fra antallet af medarbejdere i virksomheden. Vi kalder abonnementet for MDM Basic, og I betaler ikke for mere, end hvad, der er behov for. Desuden er der ingen binding, så I altid kan stoppe abonnementet eller lave det om, hvis der bliver brug for det.Generelt anbefaler vi, at alle virksomheder har et fokus på mobilsikkerhed. De digitale muligheder bliver mere og mere brugt på tværs af virksomhederne og privaten. Ulempen er, at vi bliver mere udsatte, når det kommer til cyberangreb. Derfor er god mobilsikkerhed vigtigt, og det kan I få med hjælp fra Telenor Erhverv.

Det er ikke alle udbydere og løsninger, der tilbyder support til Mobile Device Management. Det afhænger af, hvad din virksomhed vil betale for, og hvem I vælger at få MDM hos.

Hos Telenor Erhverv får I automatisk kyndig service og support, både til implementering og løbende, med i jeres Mobile Device Management abonnement. En af vores sikkerhedskonsulenter hjælper med at implementere MDM Basic, og I bliver vejledt i, hvordan systemet virker.

Vi er også tæt på, hvis der er udfordringer i den daglige drift. Det kan for eksempel være, hvis I skal have nulstillet en mobil, eller en nyansat skal blive sat op på jeres MDM Basic abonnement. 

Er der generelle spørgsmål om ordrer, abonnementer, faktura og betaling, sidder vores kundeservice også klar ved telefonen fra morgen til aften stort set hele ugen.

Med Mobile Device Management er det muligt at styre mobile enheder fra en central. Herfra kan virksomheden beskytte mobiler og tablets mod, at udefrakommende og uautoriseret adgang.

Ved at styre enhederne fra en central kan I også lettere holde øje med, om medarbejdere eksempelvis downloader apps eller programmer, som henter fortrolige informationer. I får også mulighed for at eksempelvis gennemtvinge, at den enkelte medarbejder skal bruge adgangskoder.

Med MDM sparer I altså ressourcer på administrationen, fordi den IT-systemansvarlige har overblik samt styring over alle medarbejdernes mobile enheder fra ét sted.