5 gode streamingtjenester

Streaming af TV, serier, film og andre programmer er større end nogensinde. Nogle har endda kaldt det traditionelle flow-TV for dødt. Men udover de store drenge i klassen som Netflix, HBO og Amazon Prime, hvad er der så af forskellige streamingtjenester, og hvad tilbyder de hver især? Vi har samlet 5 streamingtjenester, du kan overveje at give dig i kast med.

Tirsdag den 26. maj 2020

Viaplay

Viaplay

Viaplay har både TV, sport, film og serier, som de tilbyder i forskellige pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Du kan selv designe dit Viaplay abonnement udfra pakkerne: ‘Viaplay Film & Serier’, 'Viaplay Total' og 'Viaplay Sport'. For mange fodboldelskere er Viaplay en af de vigtigste tjenester, man næsten ikke kan leve uden. Her kan man følge med i næsten alle fodboldkampe, herunder: Champions League, Premier League og Superliga. Viaplay er dog meget andet end bare fodbold. Du kan streame store amerikanske serier som ‘White Collar’, ‘The Blacklist’ og ‘Bones’ eller se de nyeste film som ‘John Wick 3’, ‘MIB International’ og ‘Mødregruppen’. Du kan endda tilføje op til 16 TV-kanaler. Som noget helt nyt giver Viaplay dig også mulighed for, at købe eller leje et udvalg af de nyeste film. Viaplay regnes som en af de tjenester med det største og bredeste udvalg, og derfor går du aldrig helt galt i byen med et Viaplay abonnement. Prisen er dog også i den høje ende, men kan justeres efter behov.

Viaplay fås som app til smartphone og tablet, så du kan tage streaming med på farten. På mobilen og din tablet kan du gemme det, du vil se offline. Så kan du se det, når der ikke er noget internet. Man kan også se Viaplay direkte på computeren eller på Apple-TV og Smart-TV.

Prisen går fra 99 kr/md. til 439 kr/md. alt efter, hvilke tilvalg du vælger. Du kan læse mere på Viaplay.dk.

Dplay

Dplay

Dplay er ejet af Discovery, som blandt andet har kanalerne Kanal 4, 5, 6 og 9. Derfor kan du med et Dplay abonnement se alle de Discovery programmer du elsker, lige når du vil. Dplay er en af de stærkeste streamingtjenester inden for reality-programmer, så hvis du er vild med 'Ex On The Beach', 'Plastikkongerne' eller 'Honey Boo Boo', så er Dplay et must-have. Men Dplay er også andet end reality-tv. Du får også et stort udvalg af dyre-, og krimi-programmer, serier samt sportsbegivenheder som Superliga, Europa League og Motorsport.

Dplay fås som app til smartphone og tablet. Man kan også se Dplay direkte fra computeren eller på Apple-TV og Smart-TV.

Når du køber et Dplay abonnement, får du adgang til eksklusive snigpremierer, og samtidig undgår du også reklameafbrydelser i dine yndlingsprogrammer. Der er tre forskellige pakker, som går fra 0 til 99,95 kr/md. Du kan læse mere om hver enkelt pakke på Dplay.dk.

TV 2 Play

TV 2 Play

Er du vild med danske serier som 'Badehotellet', 'Perfekte Steder', 'Kriger', 'Klovn' og 'Natholdet'? Så er TV 2 Play måske noget for dig. Her kan du se alle TV 2’s kanaler, inklusiv snigpremierer og en række eksklusive programmer, når det passer dig. TV 2 Play har derudover en stor dækning af mange forskellige sportsgrene fra både ind- og udland, herunder: håndbold, basketball, ishockey, fodbold, cykling og meget mere.

Du kan også streame en række eksklusive programmer, som TV 2 ikke viser på deres live kanaler. Du kan eksempelvis følge med i verdens mest populære reality-program 'Keeping Up With The Kardashians'. Hvis du er mere til boligprogrammer som ‘Nybyggerne’ og ‘3 x Beliggenhed’ eller måske rejseprogrammer som ‘Kurs mod fjerne kyster, ‘Verdensmænd’ og ‘Ingemann og Hovedstaden’ så har TV 2 Play også her et stort udvalg.

TV 2 Play fås som app til smartphone og tablet. Man kan også se TV 2 Play direkte fra computeren eller på Apple-TV og Smart-TV. TV 2 tilbyder tre forskellige pakker, som går fra 49 kr/md. til 179 kr/md. alt efter antal tilvalg. Du kan læse mere om hver enkelt pakke på play.tv2.dk.

DRTV

DRTV

DRTV leverer public service og underholdning, som du kan streame, når det passer dig bedst. Om du er til nyheder, debatter, satire eller binge-watching, så har DRTV en lang række kategorier, du kan udforske. Du kan se alt fra gamle klassikere som 'Matador' til nyere dramaer som 'Broen'. DRTV har især haft held med at lokke unge mennesker med deres korte ungdomsserier som 'Pleaser' og '10 år senere'. Der er også store danske film som 'Flammen og Citronen', 'Under Sandet' samt mere børnevenlige programmer under Ramasjang.

DRTV er derfor for hele familien - lige fra de små, til teenagerne og de helt voksne. DRTV betales over licensen og fås som app til både både smartphone og tablet samt, Apple-TV og Smart-TV. Man kan også streame direkte fra computeren. Du kan læse mere på dr.dk/drtv.

C More

C More

C More er som vi kender det fra Netflix og HBO fokuseret på streaming af film og serier. For 99 kr/md. får du adgang til film og serier til både børn og voksne. C More bliver ugentligt opdateret, og derfor er der en masse nyere film som ‘De Frivillige”, ‘Selvhenter’ og ‘Tre sekunder’ - samt mange nyere nordiske serier af høj kvalitet som ‘Rebecka Martinsson’ og ‘Bäckström’. Hvis du er til klassikere, kan du streame komedieserien ‘Seinfeld’ eller kultfilmene ‘Jurrasic Park’ og ‘Dødens Gab’. Mange af de populære britiske og amerikanske serier som 'Peaky Blinders', 'Fargo' og 'Vikings' er også tilgængelige. C more er også for de mindste, hvor populære programmer som ‘Gurli Gris’, ‘Thomas Tog’, ‘Pippi Langstrømpe’ og ‘Emil fra Lønneberg’ er garanti for mange timers underholdning. C more har derfor et varieret udvalg af film, serier og programmer, og er oftest opdateret med nyt indhold som du kan streame, alt det du vil, til en overkommelig pris.

C More fås som app til smartphone og tablet. På mobilen og din tablet kan du gemme det, du vil se offline, så kan du se det, når der ikke er noget internet. Man kan også se C More direkte på computeren eller på Apple-TV og Smart-TV. Du kan læse mere på CMore.dk.