Technology – IT & Network

Telenor er en del af Tech- og IT-branchen, og vores forretning er i meget høj grad IT-drevet og teknologisk funderet. Vi har stor fokus på at drifte og udvikle de nyeste teknologier til glæde for vores kunder, bl.a. 5G, IoT, Cyber Security, Cloud & Virtualization samt Automatisering & Robotics. Her kan du læse mere om de
ledige jobs inden for dette område.

Meget mere end et Teleselskab

Vi har en ambitiøs strategi for at skabe værdi for vores kunder, og vi er ofte på udkig efter at ansætte kompetencer inden for IT & Network, som er afgørende og kritiske for Telenors fremtidige succes. Vi søger derfor efter dig, som f.eks. kommer med erfaring, som leder, Architect, Specialist eller Advisor indenfor 5G, IoT, Cyber Security, Cloud & Virtualization, Automatisering & Robotics og meget andet.

 

Netværket er Telenors kerneprodukt og dét som forbinder kunderne til dét, som betyder mest for dem. Vi har et supermoderne og yderst stabilt landsdækkende netværk. Det er Network Delivery & Operations i Technology-divisionen, som sikrer, at netværksforbindelsen driftes og udvikles, således at kundens ”device” (smartphone, tablet, PC etc.) hele tiden kan være forbundet til internettet. Det er tilsvarende her, at netværket hver dag bliver mere og mere ”fintmasket” via de nye netværksmaster, som opstilles i det danske landskab i samarbejde med forskellige væsentlige samarbejdspartnere. Når det drejer sig om lynhurtig og stabil dækning, er det Technology, der sikrer dette via drift, udvikling og overvågning af
netværket.
 

Her kan du se vores Technology division:

Vi er en del af en international koncern, hvor vi arbejder tæt sammen med de andre lande på den teknologiske front. Dertil har vi store internationale samarbejdspartnere i lande som Indien, Kina og Ukraine.

 

”At arbejde med teknologi i Telenor Danmark er noget af det mest spændende man kan forestille sig. Tempoet er højt og graden af frihed under ansvar er ligeledes høj – både for mig selv, men især også for mine ledere/medarbejdere. Vi udvælger, designer og implementerer nogle af de nyeste teknologier indenfor netværk, IT og data, og ser dem skabe værdi i hverdagen for vores kunder og for vores kolleger i Telenor. Vi arbejder i stærke interne teams, og har et solidt samarbejde med eksterne leverandører, som på hvert deres område har unikke kompetencer og viden. Så hvis man er vild med teknologi, og motiveres af at gøre en forskel for kunder og kolleger, så er det helt oplagt at arbejde indenfor Tech., data og it i Telenor Danmark.” Louise, Director, Tech. Operations.

Teknologisk front-runner

Telenor Danmark har siden 2015 gennemgået en stor IT-mæssig transformation, hvilket har resulteret i, at vi har digitaliseret og automatiseret mange af vores forretningsgange, forbedret kundeoplevelsen og fjernet painpoints for kunderne. Vi har derfor et meget stærkt og meget konkurrencedygtigt fundament og en meget strømlinet forretning.

 

Vi er frontløbere i Norden i forhold til 5G, og har som de første i Danmark begyndt at live-teste 5G-teknologi siden sommeren 2019.

Du kan sætte dit præg

Hos Telenor har du rig mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver og indgå i et kompetent og innovativt team, der udfordrer én fagligt såvel som personligt. Vi er teknologisk langt fremme og anvender de nyeste digitale værktøjer, og vi arbejder ofte på tværs af organisationen i agile, selvorganiserede teams, som anvender såvel Scrum-metoder, som Kanban-boards. Det muliggør hurtig, kundefokuseret produktudvikling (sprints) og giver kort ‘time to market’ – ikke mindst stor arbejdsglæde og uddelegering af ansvar til teams og medarbejdere.

 

I Telenor sætter vi stor fokus på det gode arbejdsmiljø, herunder at skabe det bedste forhold for kolleger og ledere i mellem. Der er en god balance mellem arbejds- og privatliv med mulighed for flekstid og hjemmearbejdsdage.

 

”Jeg trives i Telenor, hvor min hverdag er uforudsigelig, foranderlig og tit i et højt tempo. Jeg er omgivet af kollegaer med en høj faglighed, men hvor vi samtidigt har det sjovt sammen”, siger Bettina, Teamleder i Tech Operations.

Her kan du læse mere om Telenor Groups spændende innovative projekter:


Innovation

 

Her kan du læse om pressemeddelelser om IoT og andre relevante artikler inden for Technology, Network & IT:


Telenor gør netværket grønt

Flere beskedfunktioner med RCS

Telenor og IoT Fabrikken indgår samarbejde

​Nu kommer danske hjertestartere på nettet