En god løsning til store virksomheder
For jer med mere end 30 medarbejdere

En god løsning til store virksomheder

Bliv erhvervskunde hos Telenor og se, hør og mærk forskellen med god dækning i ryggen.

Bliv erhvervskunde hos Telenor og se, hør og mærk forskellen med god dækning i ryggen.

Ring mig op
Den ultimative løsning til jer med mere end 30 medarbejdere

Den ultimative løsning til jer med mere end 30 medarbejdere

BusinessAll er mobilløsningen til større virksomheder, der vil have mere fleksibilitet, mere frihed og mere forudsigelighed.

Effektivitet på farten

Effektivitet på farten

Hos Telenor Erhverv får du et dedikeret team, der gør det nemt for dig at arbejde sikkert og effektivt, uanset tid, sted og device - så du altid er åben for business.

Vi tilbyder:

 • Sikkerhed for aldrig at gå glip af et opkald. Med vores RenMobil løsninger kan du hente vores RenMobil App, der gør det nemt for både kunder og kollegaer at få fat på dig, uanset tid og sted.
 • Mere effektive onlinemøder med Skype for Business, som er udviklet specifikt til virksomheder.

Øvrige løsninger

Telenor SIP Trunk er beregnet til omstillingsanlæg (PBX) af IP-typen med ethernet snitflade og giver dig og din virksomhed mulighed for at forbinde jer til Telenor via SIP-protokollen i stedet for ISDN30. Du kan få Telenor SIP trunk med 20, 30, 40, 60, 100, 150 eller 200 kanaler. Vil du have mere information om Telenor SIP Trunk, så ring til Salg på 7212 0000.

Direkte Linie er et ISDN30-produkt, som henvender sig til virksomheder med omstillingsanlæg. Med Direkte Linie får du og din virksomhed mulighed for at føre 30 samtaler samtidig. Har du brug for flere kanaler, kan du fx købe 3 x Direkte Linie og på den måde få 90 kanaler. Vil du have mere information om Direkte Linie, så ring til KundeService på 72 120 000.

FlexISDN er en digital forbindelse, som primært henvender sig til virksomheder uanset størrelse med behov for omstillingsanlæg.

Teknisk fungerer det som ISDN2, men hvor ISDN2 har 2 kanaler, har FlexISDN minimum 8 og maksimum 30 kanaler. Antallet af kanaler er afgørende for, hvor mange der på samme tid kan tale i telefon eller sende data.

Mere information om priser og abonnementer

Med FlexISDN får du:

 • Tilslutning til central
 • Et 8-cifret ISDN-nummer
 • Ledningsvej mellem central og installationsadresse
 • Netterminering mini LT, 120 Ohm balanceret
 • En tilslutning til netterminering (ISO 8877-stik)
 • Supplerende tjenester – Præsentation
 • Serviceaftale - Døgnservice
 • Tidligere abonnementer

  ISDN30 er en digital forbindelse, som primært henvender sig til større virksomheder.

  Teknisk fungerer ISDN30 som ISDN2, men hvor ISDN2 har 2 kanaler, har ISDN30 30 kanaler. Dermed kan 30 medarbejdere tale, surfe eller sende data på samme tid.

  Nummervisning og Døgnservice følger med ISDN30, og du kan benytte alle services, som tilbydes i forbindelse med ISDN2.

  Med et ISDN30-abonnement får du:

  • Tilslutning til central
  • Et 8-cifret ISDN-nummer
  • Ledningsvej mellem central og installationsadresse
  • Netterminering mini LT, 120 Ohm balanceret
  • En tilslutning til netterminering (ISO 8877-stik)
  • Supplerende tjenester – Præsentation
  • Serviceaftale – Døgnservice

  Med Automatisk Forvalg dirigeres alle eller udvalgte dele af virksomhedens opkald over fastnettet gennem Telenors net. Dermed kan der opnås besparelser på alle typer opkald, som udgår fra virksomheden.

  Telenor tilbyder Automatisk Forvalg på både telefoni, ISDN2, ISDN30, Flex-ISDN og Kundelænke. Dette gælder både national trafik , international trafik eller begge trafiktyper. Hos Telenor findes de største besparelser ved Automatisk Forvalg typisk på opkald til udlandet. Samtidig giver vi rabat på opkald til Telenors mobilnet. Det betyder, at den samlede besparelse på virksomhedens samtaleforbrug bliver endnu større.

  Ved Automatisk Forvalg har virksomheden kun trafikken hos Telenor. Selve abonnementet har kunden hos en anden teleoperatør.

  Automatisk Forvalg gør det også let for virksomhedens medarbejdere. Alle virksomhedens kald dirigeres automatisk via Telenors net. Der skal ikke huskes på indtastning af særlige koder, så besparelserne er sikret på alle de opkaldstyper, man vælger at knytte til Automatisk Forvalg. Installationen af Automatisk Forvalg er enkel. Automatisk Forvalg kan oprettes på enkelte linjer eller direkte på virksomhedens omstillingsanlæg. Der er følgende muligheder:

  Fast Operatørvalg

  Her bliver kundens telefoni omkodet til 1025 automatisk via TDCs central.

  Programmering af virksomhedens omstillingsanlæg
  Her oprettes kunden med Tast Selv 1015 og skal herefter selv kode omstillingsanlægget til automatisk at indsætte 1015 foran udgående opkald.