Brug for hjælp? Ring til os på 72 120 000

Sådan kommer du godt i gang med Telefoni

Har du Bredbånd, kan du få Telefoni. Og så snart du har sat din router op og er online, kan du ringe via din bredbåndsforbindelse.

Har du en ældre router, der ikke er klar til Telefoni, sender vi dig automatisk en ny router, når du bestiller Telefoni. Den nye router er pakket med en manual og det telefonkabel, der forbinder routeren og din telefon.

Har du allerede Bredbånd og en Technicolor-router, når du bestiller Telefoni, sender vi ikke en nye router til dig. Du modtog telefonkablet sammen med din router.

Et eller flere telefonstik

Når du har Telefoni, ringer du via din bredbåndsforbindelse, og din router fungerer som dit telefonstik. Det betyder, at den telefon, der er koblet til din router umiddelbart er den eneste, der vil virke med Telefoni. Har du brug for flere telefonstik, skal din lokale elinstallatør etablere forbindelse mellem det stik som routeren er tilsluttet og de andre telefonstik.

Spørgsmål og svar om Telefoni

+-
Kan Telenor levere Telefoni til alle?

Hvis vi kan levere bredbånd til din adresse, kan vi som regel også levere Telefoni. Der kan dog være enkelte tilfælde, hvor vi af tekniske årsager ikke kan tilbyde Telefoni

+-
Jeg har tilsluttet flere telefoner, og der er susen eller det er svært at høre, hvad der bliver sagt?

Typisk giver det ikke problemer at tilslutte flere telefoner og telefonsvarere til din bredbånds- og telefonirouter.

Hvis du oplever problemer, vil årsagen typisk være, at en af de tilsluttede telefoner eller en eventuel telefonsvarer er af en type, der trækker mere strøm fra bredbånds- og telefonirouteren, end denne kan levere.

Hvis du har problemer, kan du derfor prøve at frakoble alle dine telefoner og din telefonsvarer og efterfølgende tilslutte dem en af gangen for at afklare, hvilken telefon/telefonsvarer der er skyld i problemet.

Support kan i nogle tilfælde løse problemet med den pågældende telefon/telefonsvarer, men vi kan ikke garantere det.

Hjalp denne side dig?
Tak for din feedback